Medvehagymás körözött hozzávalók:
A túrót egy tálba tesszük, hozzáadjuk a juhtúrót, a tejfölt, az apróra vágott medvehagymát és lila hagymát. Ízesítjük köménnyel, pirospaprikával, sózzuk, majd alaposan összekeverjük az egészet.

Kolbászos tojáskrém hozzávalók:
A tojásokat bő vízben feltesszük főzni, a kolbászt felkarikázzuk, és közepes lángon, 5-7 perc alatt kisütjük a zsírját. A tojást 7 perc főzés után levesszük a tűzről, kihűtjük és megpucoljuk, majd egy magas falú tálba tesszük.
Hozzáadjuk az olajat, a mustárt, az ecetet, és egy botmixer segítségével összeturmixoljuk. Ízesítjük szerecsendióval, porcukorral, és belekeverjük a felkarikázott újhagymát. A kolbászt egy konyhai aprítógépbe tesszük, morzsalékosra zúzzuk, majd ezt is hozzákeverjük a tojáskrémhez.

Tojásos remulád hozzávalók
A keményre főtt tojást apró darabokra vágjuk. Egy keverőtálba tesszük a majonézt, a tojást, a reszelt tormát, az apró kockákra vágott uborkát és sonkát. Beledobjuk a felaprított petrezselymet és újhagymát, a pirospaprikát és a tejfölt, majd az egészet összekeverjük. Frissen pirított kenyérrel és zöldségekkel tálaljuk a krémeket.