Hirdetés

Ajváros-fetás padlizsánkrém pirítóssal

Hozzávalók

4 - 5
főre
+
2 db padlizsán (nagyobb)
1 gerezd fokhagyma
100 g feta
150 g ajvár
1 ek majonéz
1 tk római kömény
1 kis csokor snidling
só, bors
1 csomag toastkenyér
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ajváros-fetás padlizsánkrém pirítóssal

Ti szoktatok kísérletezni a padlizsánkrém ízesítésével? Esetleg új dolgokat kipróbálni? Mutatok nektek egy ajváros-fetás verziót, ami tökéletes kis kence. Grillezve lenne az igazi, de azért a sütőben készült változat is biztos el fog fogyni.
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 5
főre
+
2 db padlizsán (nagyobb)
1 gerezd fokhagyma
100 g feta
150 g ajvár
1 ek majonéz
1 tk római kömény
1 kis csokor snidling
só, bors
1 csomag toastkenyér
Bevásárlólistához adom

A padlizsánokat megszurkáljuk egy késsel vagy villával, és 190 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a belseje megpuhul. Amikor megsültek a padlizsánok, félbevágjuk, kikaparjuk a belsejét és hagyjuk kihűlni.

A fokhagymát egy fokhagymanyomóval lezúzzuk, a fetát összetördeljük, és a többi hozzávalóval együtt a padlizsánhoz keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kenyereket megpirítjuk, és a padlizsánkrémmel fogyasztjuk.

Ha tetszett az ajváros-fetás padlizsánkrém pirítóssal receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások