A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 2 db padlizsán (nagyobb)
- 1 gerezd fokhagyma
- 100 g feta
- 150 g ajvár
- 1 ek majonéz
- 1 tk római kömény
- 1 kis csokor snidling
- só, bors
- 1 csomag toastkenyér
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 2 db padlizsán (nagyobb)
- 1 gerezd fokhagyma
- 100 g feta
- 150 g ajvár
- 1 ek majonéz
- 1 tk római kömény
- 1 kis csokor snidling
- só, bors
- 1 csomag toastkenyér
A padlizsánokat megszurkáljuk egy késsel vagy villával, és 190 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a belseje megpuhul. Amikor megsültek a padlizsánok, félbevágjuk, kikaparjuk a belsejét és hagyjuk kihűlni.
A fokhagymát egy fokhagymanyomóval lezúzzuk, a fetát összetördeljük, és a többi hozzávalóval együtt a padlizsánhoz keverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kenyereket megpirítjuk, és a padlizsánkrémmel fogyasztjuk.
Ha tetszett az ajváros-fetás padlizsánkrém pirítóssal receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!