Hirdetés
Karácsonyi menü

Angol reggeli, ahogy én szeretem

Hozzávalók

2
személyre
+
200 g bébi csiperkegomba
4 db tojás
3 ek olaj
2 szelet toast kenyér
2 db paradicsom
2 szelet húsos szalonna
1 db paradicsomos babkonzerv
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
valamilyen grillkolbász, vagy vékony debreceni
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Angol reggeli, ahogy én szeretem

Paradicsomos bab, tükörtojás, sült gomba, sült paradicsom, kolbász és szalonna. Ez az angol reggeli. Nem kell hozzá Angliáig repülni, Zé megmutatja, hogy készül a tuti. Próbáljátok ki!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+
200 g bébi csiperkegomba
4 db tojás
3 ek olaj
2 szelet toast kenyér
2 db paradicsom
2 szelet húsos szalonna
1 db paradicsomos babkonzerv
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
valamilyen grillkolbász, vagy vékony debreceni
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A két nagy, lapos tányért 40 fokos sütőben melegen tartjuk a tálalásig.

Egy lábasba felhevítünk 2 evőkanál olajat és megfuttatjuk rajta a szeletekre vágott hagymát, és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd hozzáöntjük a babkonzervet, sózzuk, borsozzuk és 2 percig főzzük.

Egy serpenyőben 1 evőkanál olajat hevítünk és megsütjük rajta a szalonnát, valamint a grill kolbászt, majd a sütőben lévő tányérokra kiszedjük őket.

A serpenyőt magas lángon felhevítjük, majd aranybarnára pirítjuk benne a gombákat. Ha eléggé megpirultak, mellétesszük a félbevágott paradicsomokat. Ha azok is meggrilleződtek kissé, megfordítjuk őket és az egészet sózzuk, borsozzuk, majd ezeket is kiszedjük a melegen tartott tányérra.

Egy tiszta, langyos, teflon serpenyőbe beleütjük a tojást és alacsony lángon, egyesével tükörtojást sütünk belőle. A szalonna, kolbász, gomba és paradicsom mellé kitálaljuk a tükörtojást, a meleg paradicsomos babot és a pirított toast kenyeret is.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások