Hozzávalók
Az édes kuszkuszhoz
- 200 g kuszkusz
- 4 evőkanál porcukor
- 500 ml tej
- 2 teáskanál vaníliakivonat
- 2 evőkanál vaj
A tálaláshoz
- 1 evőkanál pirított török mogyoró
- 5 - 6 szem friss eper
Hozzávalók
Az édes kuszkuszhoz
- 200 g kuszkusz
- 4 evőkanál porcukor
- 500 ml tej
- 2 teáskanál vaníliakivonat
- 2 evőkanál vaj
A tálaláshoz
- 1 evőkanál pirított török mogyoró
- 5 - 6 szem friss eper
Egy tálban összekeverjük a kuszkuszt és a porcukrot, majd ráöntjük a felforralt tejet és a vaníliakivonatot. Lefedve 6-7 percig hagyjuk állni, ennyi idő alatt megszívja magát a kuszkusz, aztán belekeverjük a vajat. A pirított mogyoróval és a félbevágott eprekkel tálaljuk.
Ha tetszett a édes kuszkusz pirított mogyoróval receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!