Hirdetés
Karácsonyi menü

Hozzávalók

2
főre
+
100 g bacon
100 g parasztkolbász
4 szál újhagyma
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
100 g koktélparadicsom
1 db kápia paprika
2 db krumpli
5 db tojás
só, bors
100 g trappista sajt
1 csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ez az igazi, Jani-féle parasztreggeli!

Ha lehet beszélni kedvenc reggelikről, akkor ez a parasztreggeli biztosan köztük van! Egy fullos kaja, amitől garantáltan nem lesztek éhesek ebédig!
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
100 g bacon
100 g parasztkolbász
4 szál újhagyma
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
100 g koktélparadicsom
1 db kápia paprika
2 db krumpli
5 db tojás
só, bors
100 g trappista sajt
1 csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A kockára vágott krumplit megfőzzük. A bacont felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, majd egy serpenyőben közepes lángon lepirítjuk. 5-8 perc múlva rádobjuk a felkockázott vöröshagymát, felkarikázott újhagymát és az átnyomott fokhagymát is. További 5 percig rotyogtatjuk, majd a felezett koktélparadicsommal, és a szintén kockázott paprikával folytatjuk.

Beleöntjük a főtt krumplit is, majd a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, és azt is ráöntjük, utána pedig elkeverjük. Petrezselymet aprítunk, azt is rászórjuk, végül reszelt sajttal fedjük be.

200 fokra előmelegített sütőben negyed órán át sütjük, amíg a sajt elkezd barnulni a tetején. Friss kenyérrel vagy kiflivel tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások