Hozzávalók
- 15 dkg főtt, füstölt sonka/csülök
- 2 ek étolaj
- 15 dkg paradicsom
- 8 db tojás
- só
- bors
- 2 ek frissen reszelt torma
- 1 marék medvehagyma apróra vágva
- kevés cheddar sajt
Hozzávalók
- 15 dkg főtt, füstölt sonka/csülök
- 2 ek étolaj
- 15 dkg paradicsom
- 8 db tojás
- só
- bors
- 2 ek frissen reszelt torma
- 1 marék medvehagyma apróra vágva
- kevés cheddar sajt
A kockára vágott sonkát egy kevés olajjal egy serpenyőben megpirítjuk. Közben a koktélparadicsomot félbevágjuk és a csülökhöz adjuk. A tojásokat egy tálba ütjük, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a tormát, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát és rátépkedjük a sajtot.
Az egészet egy villával lazán összekeverjük és a paradicsomos-sonkás keverékre öntjük, a tetejét pedig megszórjuk a megmaradt sajttal. Ha a tojás a serpenyő pereménél már kezd megszilárdulni, akkor mehet a 200 fokra előmelegített sütőbe, ahol kb. 10-12 perc alatt megsül.