
A legjobb reggelik
Gombás-spenótospalacsinta
Imádjuk a palacsintát! Édesen és sósan is. Ha a hortobágyin kívül ti sem szoktatok másféle sós verziót készíteni, akkor itt az ideje változtatnotok ezen! Próbáljátok ki Nóri gombás-spenótos palacsinta receptjét és dobjatok össze néhányat reggelire vagy vacsira.
Hozzávalók
6 darabhoz
A tésztához:
160 ml
tej
140 g
liszt
160 ml
szénsavas víz
25 ml
olvasztott vaj
3 db
tojás
friss petrezselyem
só, bors
bazsalikom (friss vagy szárított)
A töltelékhez:
2 ek
olaj
1 fej
vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
só, bors
300 g
csiperkegomba
2 nagy marék
spenótlevél
tejföl

Ha tetszett a Gombás-spenótos palacsinta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept