Hozzávalók
- 1 nagy tk vaj
- 3 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1 db kápia paprika
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 púpozott tk szárított oregánó
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk csípős paprika
- bors
- só
- 1 konzerv hámozott paradicsom (200 g)
- 4 db tojás
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 csokor snidling
Hozzávalók
- 1 nagy tk vaj
- 3 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1 db kápia paprika
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 púpozott tk szárított oregánó
- 1 mk füstölt paprika
- 1 mk csípős paprika
- bors
- só
- 1 konzerv hámozott paradicsom (200 g)
- 4 db tojás
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 csokor snidling
Egy serpenyőbe tesszük a vajat és az olívaolajat, erre rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. A háromféle paprikát felszeleteljük és hozzáadjuk a hagymás alaphoz. Fűszerezzük egy nagy adag szárított oregánóval, füstölt és csípős paprikával, sózzuk, borsozzuk, majd 5-8 percig rotyogtatjuk. Most jöhet a konzerv paradicsom, pár percre rá pedig az előre felvert tojások, alacsony hőmérsékleten jó szaftosra főzzük, tálaláskor pedig snidlinggel és petrezselyemmel szórjuk meg.