Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

„Én vagyok a konyhafőnök, nekem kell dominálni” – Nagy Zsolt szembeszállt Dobos Evelinnel

Bár nem ő volt a konyhafőnök, Evelin lerohanta csapattársait az ötleteivel, azonban ezúttal Zsolt nem hagyta magát, és magához ragadta az irányítást.

Tóth Szabina: Csodák (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Szabina produkciója!

Szorcsik Viki az öccse halálos ágyán tett ígéretéről beszélt

Szorcsik Viki szerint megalázták, sárba tiporták és éheztették testvérét az ápolók. A színésznő megígérte öccse halálos ágyán, hogy elmeséli, milyen embertelenül bántak a két hónapja, 37 évesen elhunyt Szorcsik Bélával a kórházban. Testvére szepszist, vagyis vérmérgezést is kapott, mert állítólag nem látták el megfelelően, napokig nem tették tisztába. Elvették a takaróját, amelyet Vikiék vittek neki, ezért tüdőgyulladást kapott. 

Előzetes: „Vagy te állj a sarkadra, vagy vegyék át a hatalmat” – Sárközi Ákos lecseréli a konyhafőnökét? (12.07.)

A kék csapat főzését látva Sárközi Ákos kénytelen közbelépni, ugyanis a kijelölt konyhafőnök nem végzi jól a feladatát. Vajon összeszedi magát, vagy egy csapattársa veszi át a helyét? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásában, 20 órától az RTL-en.

Feltüzeli a tinifiúk érdeklődését a transznemű Brigi

A technikum diákjai – köztük Botond – ellátogattak az autószerelő műhelybe, ahol Brigi vezette be őket a tuning Lada rejtelmeibe, aminek a motorja úgy dorombol állítása szerint, mint egy felizgult gimnazista csaj. A Nagy Fehér Főnök harmadik része már streamelhető az RTL+ felületén.

Még mindig nem ismerik a magyarok a 30 fokos mosás titkát

Rendületlenül 40 fokon mos a magyar, pedig a ruháknak és a Földnek is jobb lenne, ha alacsonyabb hőfokot használnák. Ha pedig egész Európa letekerné a hőmérsékletet, 35 százalékkal csökkenne a mosás szén-dioxid-kibocsátása.

Ezeket láttad már?