A spenótos-sajtkrémes bundás kenyérhez először közepes lángon olajat melegítünk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a spenótot és a zúzott fokhagymát, picit megsózzuk, majd 2-3 perc alatt összefonnyasztjuk. Alaposan kinyomkodjuk a felesleges nedvességet a spenótból, és egy konyhai aprítógépbe tesszük a sajtkrémmel együtt, majd krémesre zúzzuk az egészet.
A bundás kenyérhez a tojásokat egy tálban felverjük és sózzuk. Kb. 170 fokra melegítjük az olajat. A kenyereket beleforgatjuk a felvert tojásba és oldalanként 1-2 perc alatt kisütjük az olajban. Konyhai papírtörlőre szedjük a kenyereket, leitatjuk róluk a felesleges olajat és megkenjük őket a spenótos krémmel. A tetejére teszünk pár egész spenótlevelet, egy kevés felaprított aszalt paradicsomot, és rámorzsoljuk a feta sajtot.

- Elkészítési idő: 20 perc
A bundás kenyér bármilyen formában egy isteni reggeli tud lenni. Mutatunk még néhány változatot, ha megjött hozzá a kedvetek!
Grillezett bundás kenyér fűszeres sertésszűzzel