Hirdetés

Western omlett

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Időjárás 2023-03-30

5 és 10 fokra készülhetünk, erősen felhős az égbolt, de már éjfél után északnyugat felől elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet. Hidegfront érkezik térségünkbe, de ebből a felhőzetből sokfelé számolhatunk még éjszaka esővel, záporokkal, de még zivatar is lehetséges.

L.L Junior megtörten nyilatkozott a Fókusznak: semmilyen ítélet sem hozza már vissza Dávidkát

Senki sem bűnös Dávidka háláláért – ez derült ki szerdán az utolsó bírósági tárgyaláson. L.L Junior kisfiát több mint három éve gázolta halálra egy autó. A kisfiú az anyuka barátnőjének a kezéből húzta ki magát, hogy bátyja után rohanhasson, amikor halálra gázolta egy autó.  A tragikus balesettel kapcsolatban először az édesanyát, később annak barátnőjét gyanúsították, de ma végleg pont került az ügy végére. Az édesapát, L.L. Juniort a Fókusznak telefonon sikerült elérnie.

VV Merci Dubajban sem volt szemérmes, legrövidebb ruháit vitte magával

A nő annyira itt nincs olyan számba véve, mint például egy férfi – ettől az élményétől eltekintve nagyon élvezte dubaji útját VV Merci, akit párja lepett meg az egzotikus kikapcsolódással. Táncos show, BBQ-est, tevegelés, sivatagi quadozás, hőlégballonozás mind szerepeltek a listáján, amit most már bátran kipipálhat.

„Ahhoz, hogy valaki megnyerje ezt a műsort, a legjobbnak kell lennie” – Farmosi Larisza segíti Balogh Leventét az elnöki asszisztens megtalálásában

Mi kell ahhoz, hogy valaki Balogh Levente oldalán dolgozhasson? Farmosi Larisza pénzügyi szakemberként segíti majd az üzletembert a döntésben. A forgatásokon különböző felkészültségű, sorsú és természetű jelentkezőkkel találkozott, az rtl.hu-nak adott interjújában nemcsak róluk mesélt, de arról is, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki elnyerje az elnöki asszisztens pozícióját.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Megkoronázták A királyt szerdán este Magyarországon

Az RTL+ sikersorozata tarolt a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján. Nemcsak a legjobb heti sorozat üvegplakettjét hozta el, hanem az év legjobb színésze és színésznője is a Király főszereplői lettek.

Nem volt nála hajgumi, ezért levágta a kislány haját – a rendőrség nyomozást indított az RTL riportjának hatására

Bár a rendőrségnél feljelentést eddig senki nem tett, az RTL riportjának hatására a rendőrség nyomozást indított. A kézilabdaedző több szülő szerint felháborító büntetéseket talált ki alsós gyerekeknek a pusztazámori iskolában.

Balogh Levente elárulta, hogyan zajlik a kiválasztási folyamat Az álommelóra

Balogh Levente arra törekszik, hogy megbízható és szakmailag is felkészült elnöki asszisztenst válasszon magának. Tudj meg többet a kiválasztási folyamatról!

Ezeket láttad már?