Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Szeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re!  A The Voice ikonikus székeit hamarosan elfoglalják a coachok: Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel.

Peller Anna: Az elménk és a lelkünk nagyon szoros összeköttetésben van, ahogy azt A mi kis falunk esti részében is láthatják szombaton

Fésűs Nelly A mi kis falunk szombati részében egy határozott jósnő szerepében tűnik fel, aki a Peller Anna alakította doktornő életét próbálja jobb irányba terelni. A színész-műsorvezető sokkal közelebb áll a spiritualitáshoz, mint a sorozatban a doktornő, aki nagyon racionális, két lábon áll a földön és nehezen nyílik meg a jósnőnek.

Cápák között: Vastag Csaba meglepte a Szakszolár vállalkozóját

Szakmári Tamás több mint 3 évvel ezelőtt megalapította a Szaksolar vállalkozását, amihez Vastag Csabának is köze volt. A vállalkozónak 2,2 milliárd forintot hozott az énekes slágere, ráadásul most négyszemközt is találkozhatott az X-Faktor első győztesével.

Kiderült, hogy mi lenne az a feladat a Nyerő Párosban, ami miatt Vastag Csaba felesége feladná a versenyt

Egyetlen egy dologban voltam teljesen biztos egész életemben, hogy a Nyerő Párosban soha nem fogok szerepelni – mondta Vastag Csaba, aztán tessék. Csabáék és Balogh Eleniék másfél hét múlva nekivágnak életük egyik legnagyobb kalandjának, ugyanis indulnak a Nyerő Páros legújabb, hetedik évadában.

Előzetes: Bombameglepetés a The Voice 4. Válogatóján, Trokán Nóri húga is felbukkan (09.23.)

Egy pillanatra megáll az idő a stúdióban, amikor a coachok megpillantják a színpadon álló énekest, és Trokán Nóri bemutatja a húgát a többi coachnak. 

Három törzs, extrém körülmények, még több fordulat – erre számíthatunk a Survivor új évadában

Hiába a paradicsomi környezet, a küzdelem most is pokoli lesz. A napi realityből a nézők három évadot már láthattak az utóbbi években. Azt gondolhatnák, már nem tartogathat meglepetéseket, ám idén először generációk csapnak össze. A mindenre elszánt civilek három törzsben teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. Már csak emiatt is minden eddiginél több fordulatra számíthatnak a nézők.

Trokán Nóri: Téged kár lett volna elengednünk!

Fehér Richárdot az utolsó pillanatig váratták a coachok, végül Curtis volt az egyetlen, aki megnyomta a gombot. Ennek ellenére Trokán Nóri és Manuel is élvezték a produkciót, Miklósa Erika pedig tudta, hogy Curtis már nagyon akar egy ilyen énekest a csapatába. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?