Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szappanos Kata nem fejezte be produkcióját, mert sokkolta a coachok reakciója

Szappanos Katának egy álma vált valóra azzal, hogy megmutatta tehetségét a The Voice színpadán, de arra nem számított, amit a coachoktól kapott. A magyar tehetségkutató történetében most fordult először elő, hogy a versenyző nem tudta folytatni az éneklést, amivel a coachokat is meglepte. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Kiderült, ki lett A Konyhafőnök 10. évadának győztese

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

Fülöp Denisa: Four moods (Azahriah)

Fülöp Denisa a The Voice ötödik meghallgatásán Azahriah Four moods című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter befektetési ajánlatával sokkal többet nyert a Dental Rituals vállalkozója, mint amennyiért érkezett

Balogh Petya szerint Ferenczi Eszter a tökéletes vállalkozó, ugyanis pont ilyen embereket keresnek az RTL üzleti showműsorában befektetőkként. Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter rá is haraptak a fogászati bizniszre, Balogh Levente pedig segített a vállalkozónak mérlegelni a Cápalányok ajánlatát.

Kettel-Fülöp Flóra: Megtanultam magamban hinni

A Konyhafőnök jubileumi évadában második helyén Kettel-Fülöp Flóra végzett, aki saját bevallása szerint nem hitte volna, hogy ilyen sokáig eljut. Flóra törött kézzel érkezett a Castingra, ami a verseny további pontjain is problémát okozott neki, azonban mindvégig kitartott, és Döntő hétre a gasztronómiai tudása mellett, az önmagába vetett hitét is megerősítette. Sárközi Ákos elárulta, Flórának a Fináléban nyújtott teljesítményét szakmai sikerként könyveli el, és büszkeséggel tölti el, hogy az aranygomb megnyomása óta a mentora lehetett. 

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Ezeket láttad már?