Hirdetés

Klasszik petrezselymes burgonya

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Én egy kisbusszal jöttem, úgyhogy mindent viszek” – a Tippelj és vidd el! játékosa biztosra megy

Az RTL vetélkedőjének keddi adásában ismét mindenre elszánt játékosok szállnak versenybe az értékes nyereményekért, egyikük ráadásul annyira biztosra megy, hogy egy kisbusszal érkezik. Tippelj és vidd el! minden hétköznap este 20 órától az RTL-en.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Balogh Levente: Az elnöki asszisztensemnek fontos dolga lesz, hogy a versenyistállómat igazgassa

Balogh Levente egy lóra licitált a Cápák között felvétele alatt, nem is akármilyenre. A milliárdos üzletember eltökélt célja, hogy a magyar lóversenyzést nemzetközivé tegye, kezdetnek vett egy lovat nem egészen 17 millió forintért. Flying AquAngelben, a kék lóban minden potenciál megvan arra, hogy híres győztes lehessen, júniusban mutatkozik majd be a Kincsem Parkban. 

A mi kis bakink – Erdélyi Tímea túlságosan beleélte magát a féltékenységi jelenetbe A mi kis falunk forgatásán

Nelli kiakad Ildikóra, mert úgy érzi, veszélyt jelenthet kapcsolatára Zsolttal – Mikecz Estilla ezt a jelenetet próbálta eljátszani Erdélyi Timivel. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este az RTL-en!

„A barlangászoknál nincs olyan, hogy otthagyom a társam” – Kiss Péter szerint fia ezért fordulhatott vissza Erőss Zsoltért

Kiss Péter nem hibáztat senkit fia haláláért. A Kancsendzönga meghódítása után a visszaúton életét vesztő hegymászó szobája tíz évvel a tragédia után is érintetlen, még a pulcsija is ott van az asztalon, ahová utoljára letette. Apja Barabás Évinek a Portréban elmondta, hogyan élte meg családjuk a gyászt Péter halála után, és zavarja-e, hogy Erőss Zsolt került a középpontba a médiában. És valójában miért fordulhatott vissza a szabályok ellenére Kiss Péter a társáért? 

„Nem te szülöd, nem te csinálod” – még mindig sok a tévhit az örökbefogadással kapcsolatban

Miután többszöri próbálkozás után sem jött össze a baba, Krisztina és Tamás fejében egyből megszületett az örökbefogadás gondolata. Bár eleinte sok kérdés volt bennük, három gyermek után úgy érzik, mindenre választ kaptak. Sosem csinálnák másképpen és hálásak azért, hogy Patrik, Márk és Olivér a szívükben születtek. Arról is beszéltek, hogy eleinte mindenki félt, hogy a gyerekük majd biztosan beteg lesz, meg „amúgy is milyen lesz, hát nem te szülöd, nem te csinálod”. 

„Twistelünk, ha nyerek!” – a Tippelj és vidd el! nyertese megtáncoltatta Istenes Bencét

Anitának öt árcédula közül kellett kiválasztania a projektor és a hozzá tartozó vetítővászon helyes árát, hogy az övé legyen a nyeremény. A játékosnak két lehetősége volt, és megfogadta, ha sikerrel jár, twistel egyet Istenes Bencével.

Előzetes: Istenes Bence a párkeresésben is segít a Tippelj és vidd el! játékosainak

Pünkösdhétfőn is lesz Tippelj és vidd el! az RTL-en! Nézd az izgalmas vetélkedőt hétfőn 20 órától, mert ezúttal is rengeteg nyeremény talál gazdára, a hangulat pedig ismét fergeteges lesz!

Ezeket láttad már?