Hirdetés
Instant

Klasszik petrezselymes burgonya

Hozzávalók

4
főre
+
1 kg burgonya
1 fej hagyma (nagyobb)
1 - 2 ek olaj
1 - 2 ek vaj
1 csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Klasszik petrezselymes burgonya

Szerintem nem hiányozhat egy magyar életéből sem a klasszikus petrezselymes burgonya egy jó kis rántott hús mellé vagy pörkölthöz. Megmutatom, hogy az én háztartásomban hogy is készül ez az alaprecept, bár lehet egy-két eltérés másokéhoz képest.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
1 kg burgonya
1 fej hagyma (nagyobb)
1 - 2 ek olaj
1 - 2 ek vaj
1 csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A hámozott, cikkekre vágott burgonyát sós vízben megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, majd az olaj és a vaj keverékén megfonnyasztjuk, és hozzátesszük az apróra vágott petrezselymet. 1 percig pirítjuk, majd rárakjuk a leszűrt burgonyát, ízlés szerint sózzuk, óvatosan összekeverjük, és kész is van.

Ha tetszett a klasszik petrezselymes burgonya receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások