Hozzávalók
- 1 kg burgonya
- 1 fej hagyma (nagyobb)
- 1 - 2 ek olaj
- 1 - 2 ek vaj
- 1 csokor petrezselyem
- só
Hozzávalók
- 1 kg burgonya
- 1 fej hagyma (nagyobb)
- 1 - 2 ek olaj
- 1 - 2 ek vaj
- 1 csokor petrezselyem
- só
A hámozott, cikkekre vágott burgonyát sós vízben megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, majd az olaj és a vaj keverékén megfonnyasztjuk, és hozzátesszük az apróra vágott petrezselymet. 1 percig pirítjuk, majd rárakjuk a leszűrt burgonyát, ízlés szerint sózzuk, óvatosan összekeverjük, és kész is van.
Ha tetszett a klasszik petrezselymes burgonya receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!