Hirdetés
Húsvéti menü

Medvehagymapesztó

Hozzávalók

1
kis üveghez
+
1 csokor medvehagyma
1 kis csokor friss bazsalikom
30 g parmezán
5 ek olívaolaj
bors
50 g pirított napraforgómag
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Medvehagymapesztó

Ha tavasz, akkor medvehagyma. Erőteljes íze van, de ez a pesztó annyira krémes, hogy kifejezetten kiemeli a medvehagymát, a legeslegjobb értelemben.
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

1
kis üveghez
+
1 csokor medvehagyma
1 kis csokor friss bazsalikom
30 g parmezán
5 ek olívaolaj
bors
50 g pirított napraforgómag
Bevásárlólistához adom

Egy aprítógépben elsőként egy krémet készítünk: a parmezánt, sót, borsot, napraforgómagot az olaj felével alaposan lezúzzuk. Hozzáadjuk a felaprított medvahagymát, bazsalikomot (a szárával együtt), a maradék olajat és lezúzzuk. Ha darabosan szeretjük, akkor fél percig, ha krémesebben, akkor 1 percig pürésítjük. Pirítósra, húsokra, pizzára tökéletes.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások