Hirdetés
Húsvéti menü

Medvehagymás májpástétom

Hozzávalók

1
adaghoz
+
3 ek kacsazsír
2 fej hagyma
500 g csirkemáj
2 csokor medvehagyma
bors
fél mk szerecsendió

A tetejére

2 ek kacsazsír
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Medvehagymás májpástétom

Használjátok ki a medvehagymaszezont, és próbáljátok ki minden formában! Most egy májpástétomban landolt, ami különlegesen finommá teszi ezt a szendvicskrémet.
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hirdetés

Hozzávalók

1
adaghoz
+
3 ek kacsazsír
2 fej hagyma
500 g csirkemáj
2 csokor medvehagyma
bors
fél mk szerecsendió

A tetejére

2 ek kacsazsír
Bevásárlólistához adom

A zsíron megpirítjuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a feldarabolt májat, és lepirítjuk, majd lejjebb vesszük a lángot és 3-4 percig tovább pirítjuk. Rádobjuk a feldarabolt medvehagymát, borsozzuk és megszórjuk a szerecsendióval.

Botmixerrel összezúzzuk az egészet, majd megsózzuk. Egy magasabb falú edény aljában eloszlatjuk a májat, majd a tetejére öntjük az olvasztott kacsazsírt, és hűtőbe tesszük, hogy a zsír megszilárduljon.

Ha tetszett a májpástétom receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások