Hozzávalók
- 200 g bacon
- 1 fej hagyma (nagyobb)
- só, bors
- 250 g gouda sajt
- 1 csokor friss petrezselyem
A nokedlihez
- 250 g liszt
- 1 csipet só (nagy)
- 100 - 150 ml víz
- 2 db tojás
Nokedli vadász módra
Hozzávalók
- 200 g bacon
- 1 fej hagyma (nagyobb)
- só, bors
- 250 g gouda sajt
- 1 csokor friss petrezselyem
A nokedlihez
- 250 g liszt
- 1 csipet só (nagy)
- 100 - 150 ml víz
- 2 db tojás
A nokedli hozzávalóit összekeverjük egy tálban, és sós, gyöngyöző vízbe szaggatjuk. Ha feljött a víz tetejére, 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
Egy serpenyőben zsírjára pirítjuk a felkockázott bacont, rárakjuk a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a nokedlit. Egy tepsibe rakjuk, ráreszeljük a sajtot, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg kicsit meg nem pirul a sajt. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Ha tetszett a nokedli vadász módra, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!