Hozzávalók
- 150 g vörös cheddar sajt
- 40 g puha vaj
- 100 g liszt
- 1 tk só
- 2 ek hideg víz
Hozzávalók
- 150 g vörös cheddar sajt
- 40 g puha vaj
- 100 g liszt
- 1 tk só
- 2 ek hideg víz
A sajtot lereszeljük és a többi hozzávalóval együtt alaposan összekeverjük. Gombócot formázunk belőle, fóliába csomagoljuk és 20 percre a hűtőbe rakjuk.
Kivesszük, elfelezzük és mind a két részt kb. 2 mm vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk. Egy derelyevágóval 3×3 cm nagyságú négyzeteket vágunk és egy sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük vagy amíg meg nem pirul. Kivesszük és 10 perc hűlés után már ehetjük is.
Ha tetszett a sajtos keksz receptje, csekkoljátok a videóinkat is, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!