Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A diákok interjút készíthetnek Newtonnal és megírhatják Kolumbusz Kristóf önéletrajzát ezzel az új tanulási módszerrel

Visy Zoltán és Mérő Bálint az oktatás jövőjével, a Redmentával érkeztek a Cápák elé, ami nemcsak a diákok számára teszi izgalmasabbá a tanulást, de a tanároknak is rengeteg időt spórol. Az online feladatlapkészítő weboldal vállalkozói 150 ezer euróért érkeztek a befektetőkhöz, amiért cserébe 4 százalék tulajdonrészt ajánlottak.

„Nem folytatom az Omegát, az Omegának vége”– a zenekar legendás gitárosa, Elefánt megjárta a poklot, miközben elvesztette zenésztársait, ő maga is rákkal küzdött

Elefánt az elmúlt négy évben pokoli küzdelmet vívott a rákkal: miután megműtötték, újra kellett tanulnia járni, majd ismét kiújult a daganat, de nem adta fel az Omega gitárosa. 

Horváth Éva megtartja a hálószobának, Kustánczi Lia viszont boldogan megmutatja bárkinek, fedetlenül

Valószínűleg nincs nő, aki ne örökítené meg a babavárás időszakát. De vajon mennyire van helye ezeknek a képeknek a közösségi médiában? Hosszú Katinka nyaralós fotót osztott meg követőivel, amin terhespocakja is jól látszik. A háromszoros olimpiai bajnok úszkál a gratulációkban, de akadtak kommentelők, akik inkább nemtetszésüket fejezték ki. 

A Cremediq sikersztorija: tökéletes fúzió jött létre Balogh Levente és Pallagi Edina között

A Cápák között negyedik évadában mutatkozott be Pallagi Edina és a Cremediq kozmetikai termékcsalád. A vállalkozónő hiteles személye és szakértelme azonnal lenyűgözte Balogh Leventét, aki befektetési ajánlatot tett neki, és saját szépségipari termékeinek fejlesztésébe is bevonta őt.

Cápatörténelmi ajánlat és az oktatás reformja a Cápák közöttben

A Cápák között hazai történetében először nem befektetési, hanem felvásárlási ajánlatott tett az egyik Cápa az üzleti showműsor utolsó előtti adásában.

„Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz?” – a Cápák között vállalkozója kommunikációs szakembernek kiváló lenne a befektetők szerint

Míg Lakatos István türelmetlen embernek tartja magát a Salonhero vállalkozójához, Balogh Petya a nyitottságot és kíváncsiságot hiányolta Krisztiánból, aki szerinte mindenre válaszolni akart ahelyett, hogy együtt gondolkoztak volna.

Cápatörténelmi ajánlat: Lakatos István teljes egészében felvásárolna egy céget a Cápák között következő adásában

Az üzleti showműsor legújabb részében az egyik Cápa olyan ajánlatot tesz, ami még soha nem fordult elő a műsor történetében. „Az egészet megveszem! Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” –  teszi fel a kérdést Lakatos István a vállalkozóknak. További részletek vasárnap 19 órától az RTL-en.

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Ezeket láttad már?