Hirdetés

Káposztás-kolbászos nudli

Hozzávalók

2 - 3
főre
+
150 g füstölt kolbász
6 - 7 ek olaj
1 fej hagyma
600 g káposzta
só, bors
2 gerezd fokhagyma

A nudlihoz

200 g főtt, áttört burgonya (kihűlt)
150 g liszt
½ db tojás (felvert)
5 - 7 ek olaj a pirításhoz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Káposztás-kolbászos nudli

Klasszikus magyar kaja, felturbózva füstölt kolbival, és nem kockatésztával, hanem nudlival! Ne felejtsetek el jó sok borsot rátenni, úgy az igazi.
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
főre
+
150 g füstölt kolbász
6 - 7 ek olaj
1 fej hagyma
600 g káposzta
só, bors
2 gerezd fokhagyma

A nudlihoz

200 g főtt, áttört burgonya (kihűlt)
150 g liszt
½ db tojás (felvert)
5 - 7 ek olaj a pirításhoz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A felszeletelt kolbászt lepirítjuk az olajon, majd félretesszük egy tányérra. A vékonyra szeletelt káposztát és hagymát lassan aranybarnára pirítjuk a kolbász zsírján és az olajon, sózzuk, borsozzuk. A vége előtt 10 perccel hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát, majd visszatesszük a kolbászt. 

A nudlihoz az alapanyagokat összegyúrjuk, kezünkkel nudli formára sodorjuk, majd bő, forró vízben pár perc alatt kifőzzük, és leszűrjük. Nagyon forró olajon lepirítjuk, majd hozzákeverjük a káposztás mixet, és tálaljuk.

Ha tetszett a káposztás-kolbászos nudli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások