Hozzávalók
- 3 - 4 db burgonya (nagyobb)
- só
- 2 db tojás
- 4 ek liszt
- kb. 4-5 marék panko vagy sima zsemlemorzsa
- 1 - 2 l olaj a sütéshez
A szószhoz
- 4 ek majonéz
- 2 ek sriracha szósz
Hozzávalók
- 3 - 4 db burgonya (nagyobb)
- só
- 2 db tojás
- 4 ek liszt
- kb. 4-5 marék panko vagy sima zsemlemorzsa
- 1 - 2 l olaj a sütéshez
A szószhoz
- 4 ek majonéz
- 2 ek sriracha szósz
A burgonyát meghámozzuk, 1-1,5 cm vastagságú szeleteket vágunk belőle, majd sós, gyöngyöző vízben puhára főzzük – de vigyázzunk hogy ne essen szét. Ezután kivesszük a vízből, és kihűtjük. A szokásos módon, lisztbe, tojásba, majd kenyérmorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban aranybarnára sütjük. A majonézt és a sriracha szószt összekeverjük, és ezzel a mártogatóssal tálaljuk a krumplit.
Ha tetszett a rántott burgonya csípős szósszal receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!