Hirdetés
Bespájzolva

Rántott burgonya csípős szósszal

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
3 - 4 db burgonya (nagyobb)
2 db tojás
4 ek liszt
kb. 4-5 marék panko vagy sima zsemlemorzsa
1 - 2 l olaj a sütéshez

A szószhoz

4 ek majonéz
2 ek sriracha szósz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Rántott burgonya csípős szósszal

Mi magyarok szinte mindent kirántunk, miért ne tennénk ezt meg a burgonyával is? Hoztam nektek egy nagyon egyszerű receptet, ami akármilyen mártással, szósszal működhet, de én most egy csípős mártogatóst toltam mellé.
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
3 - 4 db burgonya (nagyobb)
2 db tojás
4 ek liszt
kb. 4-5 marék panko vagy sima zsemlemorzsa
1 - 2 l olaj a sütéshez

A szószhoz

4 ek majonéz
2 ek sriracha szósz
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A burgonyát meghámozzuk, 1-1,5 cm vastagságú szeleteket vágunk belőle, majd sós, gyöngyöző vízben puhára főzzük – de vigyázzunk hogy ne essen szét. Ezután kivesszük a vízből, és kihűtjük. A szokásos módon, lisztbe, tojásba, majd kenyérmorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban aranybarnára sütjük. A majonézt és a sriracha szószt összekeverjük, és ezzel a mártogatóssal tálaljuk a krumplit.

Ha tetszett a rántott burgonya csípős szósszal receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások