Hirdetés

Sütés nélküli zabpelyhes keksz

Hozzávalók

kb.
15 - 20
darabhoz
+
115 g vaj
3 ek holland kakaópor
120 ml tej
250 g cukor
100 g étcsoki
120 g mogyoróvaj
300 g zabpehely
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Sütés nélküli zabpelyhes keksz

Kezdeném azzal, hogy nagyon finom, nagyon édes ééés nagyon kakaós! Ne ropogós kekszet képzeljetek el, hanem inkább egy puha, kissé mogyoróvajas keksz- vagy sütifélét. De higgyetek nekem, nem fog hiányozni a klasszik keksz textúrája, mert helyette szétolvad majd a szátokban ez a csoda!
Kipróbáltam, jóóó lett!
20
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

kb.
15 - 20
darabhoz
+
115 g vaj
3 ek holland kakaópor
120 ml tej
250 g cukor
100 g étcsoki
120 g mogyoróvaj
300 g zabpehely
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A vajat, a kakaóport, a tejet, a cukrot és az étcsokit összeforraljuk egy edényben, hogy minden hozzávaló összekeveredjen és felolvadjon. Belekeverjük a mogyoróvajat és a zabpelyhet, majd sütőpapíros vágódeszkára adagoljuk a „tésztát”, mindegyik „kekszünket” korong alakúra formázzuk, és hűtőbe rakjuk őket dermedésig.

Ha tetszett a sütés nélküli zabpelyhes keksz receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások