Hozzávalók
A guacamoléhoz
- 2 db avokádó
- 1 db kisebb paradicsom
- 1 fej kiseb vöröshagyma apróra vágva
- 1 db chilipaprika
- ½ db fél lime leve
- só
- bors
- 1 kis csokor koriander
A csirkéhez
- 500 g csirkemell
- 2 csomag szeletelt bacon
- olaj
Guacamoléval töltött csirkemell, ráadás baconnel
Hozzávalók
A guacamoléhoz
- 2 db avokádó
- 1 db kisebb paradicsom
- 1 fej kiseb vöröshagyma apróra vágva
- 1 db chilipaprika
- ½ db fél lime leve
- só
- bors
- 1 kis csokor koriander
A csirkéhez
- 500 g csirkemell
- 2 csomag szeletelt bacon
- olaj
A guacamoléhoz mindent egy aprítógépbe rakunk és jól lezúzzuk. A csirkemellekből pár szép nagy szeletet vágunk és két sütőpapír között kiklopfoljuk őket. Mindegyik vékonyabb szelet csirkemell szélére rakunk egy adag guacamolét és óvatosan feltekerjük.
Egy szelet baconnal keresztben körbetekerjük a felgöngyölt csirkét, ezzel lezárjuk a két kissé nyitott végét, így nem tud majd kifolyni a guacamole. A többi baconszeletet pedig rácsavarjuk a tekercsekre. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, rádobjuk a kis csomagokat és időnként megforgatva miden oldalukat megsütjük. A kedvenc köretünkkel tálaljuk!