Hozzávalók
- 1 ek mustár
- 400 ml olaj
- 3 - 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk kömény
- 2 csipet kakukkfű
- só, bors
- 1 kg csirkeszárny
A körethez
- 3 szál sárgarépa
- 2 fej hagyma
- 4 közepes krumpli
- 2 ek olaj
- só, bors
Hozzávalók
- 1 ek mustár
- 400 ml olaj
- 3 - 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk kömény
- 2 csipet kakukkfű
- só, bors
- 1 kg csirkeszárny
A körethez
- 3 szál sárgarépa
- 2 fej hagyma
- 4 közepes krumpli
- 2 ek olaj
- só, bors
A sült csirkeszárnyhoz a pác összes hozzávalóját összekeverjük, majd alaposan beleforgatjuk a húst, és állni hagyjuk. Addig a répát, hagymát és krumplit másfél-két centis kockákra vágjuk, össszeforgatjuk az olajjal, a sóval és a borssal, és szétterítjük a tepsin.
A zöldségágyra tesszük a csirkeszárnyakat, és 180 fokos sütőbe rakjuk sülni, 50 percre. Ezután felvesszük a sütőt 200 fokra, és 10-15 percet tovább sütjük, hogy a bőre ropogós legyen.
Ha tetszett a körettel sült csirkeszárnyak receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!