Hozzávalók
- 800 g darált marhahús
- 2 konzerv darabolt paradicsom
- 1 kis üveg paradicsompüré
- 500 g spagetti
- 300 g világos cheddar sajt
A házi taco fűszerkeverékhez:
- 2 tk őrölt chili (cayenne bors)
- 2 tk fokhagymapor
- 2 tk füstölt pirospaprika
- 3 tk só
- 1 tk szárított oregánó
- 2 tk bors
- 1 tk őrölt római kömény
- 1/2 tk szegfűszeg
Hozzávalók
- 800 g darált marhahús
- 2 konzerv darabolt paradicsom
- 1 kis üveg paradicsompüré
- 500 g spagetti
- 300 g világos cheddar sajt
A házi taco fűszerkeverékhez:
- 2 tk őrölt chili (cayenne bors)
- 2 tk fokhagymapor
- 2 tk füstölt pirospaprika
- 3 tk só
- 1 tk szárított oregánó
- 2 tk bors
- 1 tk őrölt római kömény
- 1/2 tk szegfűszeg
A darált marhahúst egy kevés olajon lepirítjuk, ha szükséges a kisült zsírt leöntjük, majd a paradicsompürét is lepirítjuk vele 1-2 perc alatt. Ha ez megvan, beleöntjük a darabolt paradicsomot. Elkészítjük a házi taco fűszerkeveréket: minden összetevőt összekeverünk, majd beleöntjük a darált húsos raguba, és összerottyantjuk. A spagettit bő sós vízben kifőzzük, de csak a csomagoláson írt idő feléig.
Ha ez megvan, beleöntjük egy megfelelő méretű tepsibe a paardicsomos húsos ragut, valamint a spagettit, ha szükséges, mehet rá egy kicsi a tészta főzővizéből is, majd ráreszeljük a sajtot, és betesszük a 200 fokra felső grillen előmelegített sütőbe 10 percre, vagy amíg a sajt aranybarnára sül a tetején.