Street Kitchen Guide
MalacfarkatéskecskeszívetettünkaGourmetFesztiválsztárséfjénél
A szlovén származású séf, Max Stiegl, éttereme a Fertő-tó partján fekszik, de nem csak a szép kisváros miatt érkeznek egyre többen a Gut Purbach nevű étterembe, - járt itt például Anthony Bourdain is. A Gut Purbach különlegessége, hogy Stiegl kifejezetten a belsőségekre specializálódott, és az étlapon is többnyire belsőségekből készült ételeket találunk: úgy mint pacal, mangalica farok, kecskeszív vagy kacsanyelv.
Ha tetszett a Malacfarkat és kecskeszívet ettünk a Gourmet Fesztivál sztárséfjénél cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése