Próbáljátok ki ezeket a húsvéti hangulatú, de mégsem hagyományos recepteket, hátha annyira bejönnek, hogy az ünnepi asztalon is helyet kapnak majd.
Spenótos rizottó
Rizottót készíteni nem nagy ördöngösség, csak folyamatosan figyelni kell rá. Áprilisra egy spenótos verziót hoztunk, ami színt visz a hétköznapokba, és a böjtölőknek is szuper választás. A tojás csak plusz pont a tetején!

Göngyölt pulyka zelleres-tormás almapürével
Ez a sült pulyka sem a megszokott húsvéti kaja, de a pürével kiegészülve ízeiben hozza az ünnepet, és az sem utolsó, hogy milyen jól mutat.

Mákos babka
Naná, hogy kell egy kis édes is az ebéd után, ami mi más lehetne, mint egy babka?! A foszlós tészta önmagában is csodás, de a cukros, citromos máktöltelékkel igazi csemege lesz.
