Street Kitchen Guide
Hogyankóstoldhelyesenasonkát?
Budapesten vendégeskedett az olasz Gasztronómiai Tudományok Egyetemének egyik professzora, Luisa Torri, akitől mindent megtudhattunk a világ két legtöbbet hamisított élelmiszeréről: a parmezán sajtról és a pármai sonkáról. És megtanultuk azt is, hogyan kell szakértő módon, professzor módjára sonkát kóstolni.
Ha tetszett a Hogyan kóstold helyesen a sonkát? cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése






