Hirdetés

Mutatjuk az idei Év Bejglije verseny nyerteseit! De milyen ízű lehet a mennyei ajándék?

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője

A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

Előzetes: Kettel-Fülöp Flóra segítője tönkreteszi az egyik gépet a Fináléban

„Sztrókom lesz” – idegeskedik Kettel-Fülöp Flóra, amikor észreveszi, hogy használhatatlanná vált a vákuumozó gép. Azonnal megpróbálja kideríteni, ki lehetett a tettes. A Konyhafőnök Fináléja pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Ezen múlik Lakatos Márk szerint, hogy ki nyeri el ma a Konyhafőnök címet

Péntek este pont kerül a hetek óta tartó küzdelem végére és kiderül, hogy ki lesz a jubileumi évad Konyhafőnöke. Kurta Zsuzsinak és Kettel-Fülöp Flórának – ahogy az elmúlt években megszokhattuk – most is egy komplett menüsort kell elkészítenie, amivel nem csak a séfeket és Zét, hanem a meghívott vendégeket: Herczeg Erikát, Lakatos Márkot és Balogh Leventét is le kell nyűgözniük. Hogy Márk szerint mi kell ahhoz, hogy egy versenyző elnyerhesse az ország Konyhafőnöke címet és kinek a győzelmére tippelnek a már kiesett versenyzők, kiderül a videóból.

Fél évig is tarhat a nyár, lerövidül a tél – ez vár ránk a jövőben a klímakutató szerint

Sokan magukkal vitték, de ma is felesleges ruhadarab volt a pulóver vagy kabát napközben. A szeptember ugyan átmenet a nyár és az ősz között, a klímaváltozás következtében az év kilencedik hónapjának középhőmérséklete intenzíven emelkedik. Kovács Erik klímakutató szerint az idei szeptember lesz a valaha volt legmelegebb hónap. A kutató arról is beszélt, mi vár ránk a jövőben és a videóból az is kiderül, meddig tarthat a nyárias ősz.

Miklósa Erika meglepő látogatót szállásolt el a vendégházában

Miklósa Erika kedves kis történetet osztott meg coachtársaival: egyszer egy váratlan vendég jelent meg az udvarukon, akiről azonnal kitalálta, hogy honnan is érkezhetett. A megfáradt utazót azonban nem küldte el, helyette inkább ideiglenesen befogadta.

„Ati, te tényleg sehol nem tudsz viselkedni?” – Curtis anyukája kiakadt azon, amit a rapper tett Miklósa Erikával

Felvétel is készült az ominózus esetről, amit Curtis önszántából mutatott meg édesanyjának, aki egyáltalán nem értékelte a látottakat. A rapper szeretné, ha Miklósa Erika segítene neki kiengesztelni Jutka mamát.

Rácz Jenőnek búcsút kellett vennie kedvenc versenyzőjétől

„Neked nem szabad abbahagyni a főzést” – mondta Rácz Jenő, amikor elköszönt A Konyhafőnök legújabb kiesőjétől. A legjobb férfi versenyző boldog mosollyal az arcán és rengeteg hálával a szívében hagyta maga mögött mentorát és a konyhát.

Kiderült, hogy Kurta Zsuzsa vagy Kettel-Fülöp Flóra lett A Konyhafőnök legújabb győztese

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

Ezeket láttad már?