Hirdetés

A Lánchídnál nyitott új egységet a tengeri ételek hazai helytartója

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Még Pablo Escobar emlékét is igyekszik eltörölni a kolumbiai állam

Pablo Escobar Kolumbia szégyenfoltja. Ő az a maffiavezér és drogkirály, aki rettegésben tartotta nemzetét és saját városát, Medellínt, hogy fenntarthassa a dollármilliókat hozó kokainkereskedelmet. A híres maffiavezér 1993-as halála óta sokat változott Kolumbia második legnagyobb városa, idegenvezetővel derítettük fel rejtett kincseit.

Egy hatalmas defekttel indul szombaton A mi kis falunk 7. évada

A nézők immár a 7. évadot láthatják a pajkaszegiek kalandjaiból, ami így az elmúlt két évtized leghosszabb heti sorozatszériája. Az idei év egyik nagy meglepetése lesz, hogy láthatjuk azt is, hogy miként telik a karácsony Pajkaszegen.

„Jól küzdöttem, de a kötényt nem adom” – A kieső versenyző kirohant a konyhából

Miután Zé közölte a szomorú hírt, Somfai Péter nem várta meg, amíg a zsűri azt kéri tőle, hogy vegye le a kötényét, azonnal sprintelni kezdett.

Zámbó Árpi Jimmy alvilági kapcsolatairól vall a rendőrségnek a következő részben?

Hogyan vált egy álmokkal teli srácból valóságos legenda? A következő epizódban fény derül arra, hogyan lett Imiből Jimmy, és milyen árat kellett fizetnie azért, hogy rossz emberekkel húzott ujjat. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Herceg Erika valóságos műtárggyá változott egy képzőművész kezei között

Az X-Faktor mentora egy divattervezővel és egy képzőművésszel karöltve hozott létre közös alkotást. A művészetek találkozása jegyében örömmel lett főszereplője egy különleges performansznak: rendhagyó festővásznat öltött magára.

Ők a ValóVilág új évadának első beköltözői – határozottak, hisztisek és a nyereményért jöttek

Vasárnaptól néhány embernek egy időre megváltozik a vezetékneve: Nagyok és Kovácsok helyett újra jönnek a VV-k, úgy, mint VV Reni, VV Ákos, VV Bibi, vagy éppen VV Sajti. Ők a vasárnap esti beköltöző show első nyolc villalakójának kvartettje, akiket először a Fókusz Pluszban láthatnak a nézők.

Pogány Juditnak ma is fáj, amit egy kisgyerekkel tett minden idők egyik legnyomasztóbb magyar filmjében

A negyven éve bemutatott Panelkapcsolat finoman szólva nem idealizálja a házasságot. A filmben folyvást marakodó házaspárt az akkor a való életben is házasságban élő Pogány Judit és Koltai Róbert alakította, akiket igencsak megviselt a forgatás és Tarr Béla rendhagyó munkamódszere. Például, hogy nem volt előre megírt forgatókönyv és a rendező külön-külön instruálta a színészeket, akik így nem tudták, mire számíthatnak a másiktól. Az egyik jelenetről Pogány Judit ma is csak nehezen tud beszélni.

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

Ezeket láttad már?