Hirdetés

2200 forintért tökéletes ebédmenü a belváros közepén: ezt tudja a Frici Papa

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Boráros Gábor szerelme: Olyanok vagyunk, mint a csövesek

Mivel Boráros Gáborék végeztek az utolsó helyen az első feladatban, ők költöztek be a villa legrosszabb lakhelyére, az albérletébe, ami egyfajta büntetés is a számukra. „Nekem a kényelem nagyon fontos, az az első, hogy a hotelünk nagyon-nagyon szép legyen” – mondta Jákli Mónika, aki –  szó szerint – teljesen padlót fogott a lakhelyük látványától.

Ilyen volt Vastag Csaba és Evelin mesebeli esküvője – exkluzív interjú a friss házasokkal

Impozáns díszítések, hatalmas mennyiségű fehér virág, monogramjukkal díszített tánctér, magasból virágágyon leereszkedő torta – igazi mesebeli esküvőn mondta ki az igent Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin május végén. Nemrég úgy döntöttek, hogy megmutatják a boldogságukról szóló kisfilmet, azonban kamera elé eddig nem álltak. Most azonban a Fókusznak meséltek a nagy napról.

„Hatalmas lehetőségeid vannak” – Balogh Levente Orbók Ilonával ráharapott és nem eresztette a paradicsomos vállalkozást

A Cápák nem értettek egyet a Pomodorini jövőjét illetően. Dr. Varga Eszter szerint Mannheim Anett vállalkozásának az a hátránya, hogy manuálisan készülnek a termékek. Balogh Levente és Orbók Ilona viszont úgy vélik, ez az akadály leküzdhető, ezért közösen tettek ajánlatot a vállalkozónak.

„Át ne törjétek, mert levágom a fejeteket” – Bodnár Gergő folyamatosan hátráltatta saját csapatát

Bodnár Gergő szerette volna, hogy szerelme, Czupek Nóra csapata nyerje meg a tűzgyújtót, így mindent megtett, hogy megnehezítse saját törzse munkáját a játékban. A jelenlévők közül azonban egyedül párja sejtette, hogy Gergő miben mesterkedik.

A viszkis állítja, múltja miatt nem engedik vásározni Tokajba

Ambrus Attila még a fegyházban tanulta ki a keramikus mesterséget, azóta ebből él, ebből tartja el a családját. Portékáira nagy az érdeklődés. A múlt azonban kísért. Vannak ugyanis piacok, vásárok, ahol nem szívesen látják. Nem kértek belőle a Kurultáj nevű rendezvényen, most pedig azt állítja, hogy Tokajba nem engedik be. A viszkis arról beszélt a Fókusznak: úgy érzi magát, mint a ‘30-as évek Németországában ahol embereket csak úgy kitiltanak, mert van egy szerencsétlen múltja. Tokaj önkormányzata azonban közleményben azt írta, nem igaz, hogy bárkit kitiltottak volna. 

Trokán Nórit áramütésként érte Váradi Olasz produkciója

„Olyan, mint a Kökény Attila” – értékelte háttal ülve Miklósa Erika Váradi Róbert Márió, Olasz hangját, amit Curtis szinte rögtön felismert, így elsőként nyomta meg a sorsfordító gombot. A rapper mellett Trokán Nórit is lehengerelte Olasz tehetsége, és Erika is megküzdött az énekesért, Manuel viszont nem tudta elképzelni a közös munkát vele. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Szívfájdító vallomásoktól potyogtak a sztárpárok könnyei

A Nyerő Páros harmadik napján a lányok egy kalapáccsal csapkodták a felbukkanó vakondokat és Kabátot, miközben a párjaikról szóló kérdésekre kellett válaszolniuk. Többek között az is kiderült, hogy melyik világsztárral bújna ágyba Joe, Henry és Dávid, vagy éppen mit gyújtott fel Curtis gyerekkorában. A feszültség gyorsan a tetőfokára hágott: Vastag Csaba felesége hangosan kiabált izgalmában, Jákli Mónika pedig rátámadt a saját párjára. Estére azonban lenyugodtak a kedélyek, a párosok egymás előtt vallották be fájdalmas titkaikat egymásnak.

Istenes Bence: Éget a nap (VALMAR x Manuel)

Istenes Bence a The Voice ötödik meghallgatásán VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?