Hirdetés

Különleges bejgliket kóstoltunk: a kókuszos nyert, a narancsosat nem szerettük

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Laura mindennél jobban szeretne már anya lenni, a társaságban pedig új fronton robbant ki a háború

Laura és férje orvoshoz mentek, hogy kiderítsék, lehet-e gyerekük. Felmerült a lombikbébiprogram is ötletként, amiről Zsuzsi véleményét kérte ki a témában, akinek a bensőséges beszélgetés előtt katasztrofális problémákkal kellett megküzdenie a gyermekeinek rendezett évkezdő parti kapcsán. Mindeközben Paulináék szüreti bálra hívták barátnőiket – a konfliktus elkerülése érdekében – Zsuzsi kivételével, aki nem volt jelen, így is vitát robbantott ki.

Benne volt a levegőben a kiütés, de végigment Árpa Attila és Pintér Tibor meccse

A második elődöntőig nem volt nehézsúlyú meccs a 2023-as Sztárboxban, ahol végigment volna a négy menet, és ami azt illeti Árpa Attila és Pintér Tibor meccsén is lehetett számítani a kiütésre. Az első menet csak ráerősített erre az érzésünkre, ahogy Horti Gábor kommentátor mondta, egyik versenyző sem fárasztotta magát felesleges lábmunkával, de óriási erejű ütések indultak útnak, még ha az igazán pontos találatok várattak is magukra. A második menetben tovább zuhogtak a pörölycsapások, és a jobban védekező Árpa Attila fokozatosan fölénybe került, miközben szemmel láthatóan mindkét versenyzőnek rohamosan fogyott az energiája. A harmadik menetben alakult ki a legnagyobb különbség, Árpa többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró, igazi megváltás volt a gongszó az ország legismertebb lovas színésze számára. A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek, Tenya olykor teljesen leengedte a kezét, de szerencséjére Árpa Attila sem volt már olyan állapotban, hogy nagy rohamokat indítson. Pontozásos győzelme így is egyértelmű volt, így az 52 éves producer-színész lesz Brasch Bence ellenfele a jövő vasárnapi nehézsúlyú döntőben.

Összeállt a Sztárbox döntőjének mezőnye

A Sztárbox második elődöntőjében senki nem került padlóra, mégis nagy veréseket, hatalmas mennyiségű és erejű ütéseket láthatott a közönség. Józan Laci edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár Áron ellen, a Dobos Evelin–Nyári Dia és az Árpa Attila–Pintér Tenya meccsen pedig a végső gongszóig püfölték egymást a felek. Az este végére kiderült, kik csapnak össze a Sztárbox döntőjében: a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

„Félkész állapotokra, katasztrófasátorra értem haza” – Zsuzsi kiosztotta a gyerekbuli szervezőjét

Zsuzsa terveivel ellentétben nem négy, hanem csak egy nappal az évnyitó parti előtt érkeztek meg a rendezvényszervezők. Félelme, miszerint nem lesz elég idő a díszlet felállításához, beigazolódott. Trágyadombhoz hasonlította az állapotokat: „Ha valaki nem tud teljesíteni egy feladatot, ne vállalja el!” – mondta idegesen az üzletasszony.

„Alig várom, hogy vele feküdjek le” – Lovi bevallotta, hogy szerelmes lett Zsófiba

„Vele szeretek a legjobban lenni, szórakozni, csipkelődni” – áradozott Lovi Zsófiról, majd Arni után Csengének is elárulta, mit érez a lány iránt. Csenge ekkor teljesen padlóra került, hiszen úgy érzi, a következő párválasztó ceremónián benne lesz a pakliban, hogy ő búcsúzik a luxushoteltől.

Előzetes: „Rettentően szégyellem magam” – Zsófi rányit Szanira és Arnira (12.05.)

Felkavaró látvánnyal indul a reggel Zsófi számára, de Viktor sincs jobb állapotban a történtek után. Este viszont az Éden Hotel játékosai tiszta lappal ismerkedhetnek tovább, ugyanis lehetőségük van új párt választani maguknak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.   

Apró Anna odáig van Krúbiért, aki viszont nem szereti a gazdag nőket

Apró Anna korábban modellkedett, volt az Anna-bál szépe és a Cápák között nyitó évadában is szerepelt 2019-ben. Tisztában van azzal, hogy most, amikor sokkal többet mutat meg majd magáról, mint bármikor korábban, rengetegen megítélik majd. Pláne, hogy ez a műsor olyan arcokat szerepeltet, akik arcátlanul gazdagok. A Város Királynői csütörtök esti részében jobban megismerhetik a szereplők gyengeségeit, a hölgyek sebezhetőbb arcukat is megmutatják. Anna 2012 júniusában tragikus körülmények között, váratlanul elveszítette édesapját, akkor mindössze 22 éves volt. Több mint egy évtizede hordozza magával ezt a terhet, és nem kellett sokáig várni arra sem, hogy a téma előkerüljön a műsorban.

„Ha eleget hallod, hogy éjszaka meghalhatsz, tényleg halálfélelmed lesz” – Szabados Ági és Tapasztó Orsi Az Árulókról

Tapasztó Orsi és Szabados Ági is azonnal tudta, hogy részt akar venni Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, aminek végül Mohai Tamással együtt elvitték a fődíját. „A fél ország függő lett, ezt szorozd meg százzal” – mondta az élményről Ági, aki a játék felétől azért imádkozott, hogy ne hívják be gyilkosnak, míg Orsi tűzbe ment volna Görög Zita ártatlanságáért. Az rtl.hu-nak elmondták, mitől lehetett volna gyanúsabb nekik Törőcsik Dani, ha jobban figyelnek, hogy mi volt a kulcs Nádai Anikó leleplezéséhez, hogy miért nem vállalták be a végén Moha kiszavazását, és hogy miért nem lehetett felkészülni a lelki megpróbáltatásokra.

Ezeket láttad már?