Hirdetés

30 éve biztos pont a Pántlika, ha bablevesről és túrógombócról van szó

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Most leoltogattál minket, hülyegyerek?” – Szente Vajk beszólása kiverte a biztosítékot a kanapéhuszároknál

Ha péntek, akkor Kanapéhuszárok. Ezen a héten is összegyűltek a tévé előtt a már ismerős családok és baráti társaságok, hogy megvitassák a képernyőn látottakat. Az elmúlt pár nap is tartogatott érdekességeket a tévénézőknek. Az egyik legnagyobb port kavaró momentum Szente Vajk odaszúrása volt a konkurenciának. De A Város királynői is borzolták a kedélyeket, a Sztárbox végeredményeit pedig mindenki tippelgeti.

Nemzetközi szakmai elismeréssel díjazták A Királyt

2023. december 7-én tartották meg Zágrábban a New Market Awards nemzetközi, szakmai díjátadót, ahol magyar sikert ünnepelhettünk. A Király dráma kategóriában második helyezést ért el.

Lelkileg sokszor megterhelő látni egy beteg gyereket, de Anna igyekszik mindig pozitívan látni a helyzeteket – ő lehet a jövő egyik gyógyítója

Dr. Kabai Anna 2019-ben szerezte meg a diplomáját. Már kiskorában felmerült benne a gondolat, hogy gyermekgyógyászattal szeretne foglalkozni. Most Miskolcon, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban dolgozik rezidensként. A gyermekek és a munkája iránti elhivatottsága kollégáinak is feltűnt, így idén közösen úgy döntöttek, hogy Annát jelölik a Jövő gyógyítói díjra. Mit kapnak a díjazottak és hogyan szavazhatnak? A Fókusz riportjából ez is kiderül. 

Egy újabb vita miatt kettészakadt A Város Királynői baráti társasága – ez történt a 3. részben

A Város Királynői 3. epizódjában egy két perces késés indította el a lavinát, ami ahhoz vezetett, hogy két táborra bomoljon a társaság. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Laura, Anna, Paulina és édesanyja maguknak hívtak egy taxit, míg a többiek egy Rolls Royce-szal indultak el a divatbemutatóra. A barátnők között tomboló feszültség az ottani hangulatra is rányomta a bélyegét. 

Előzetes: Zsuzsi pezsgővel önti nyakon Paulinát (12.08)

Paulináék leülnének Zsuzsival beszélni, de ismét katasztrófába torkollik a próbálkozás. A feszültség ráadásul ezután sem enyhül: Zsuzsi egy pohár pezsgővel nyilvánítja ki álláspontját a vakarószalont üzemeltető Paulinával szemben. A Város Királynői pénteken 19:45-kor folytatódik az RTL-en!

Előzetes: „Rettentően szégyellem magam” – Zsófi rányit Szanira és Arnira (12.05.)

Felkavaró látvánnyal indul a reggel Zsófi számára, de Viktor sincs jobb állapotban a történtek után. Este viszont az Éden Hotel játékosai tiszta lappal ismerkedhetnek tovább, ugyanis lehetőségük van új párt választani maguknak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.   

„Azt mondta az orvos, mikor megszületett, hogy 20 éves koráig fog élni” – Paulina mama megnyílt legidősebb fia betegségéről

Lionel, Paulina mama idősebb fia DiGeorge-szindrómával született, ami miatt az orvosok csupán 20 évet jósoltak neki. Ám a gyermek azóta felnőtt és 34 éves férfiként dolgozik és 4 éve boldog párkapcsolatban él. Paulina mama őszintesége meglágyította a Londonban ridegre fagyott szíveket és ezzel megváltoztatta az egész társaság dinamikáját. „Hálát adok az istennek, hogy Lionel még mindig köztünk van” – mondta elérzékenyülve.

Összeállt a Sztárbox döntőjének mezőnye

A Sztárbox második elődöntőjében senki nem került padlóra, mégis nagy veréseket, hatalmas mennyiségű és erejű ütéseket láthatott a közönség. Józan Laci edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár Áron ellen, a Dobos Evelin–Nyári Dia és az Árpa Attila–Pintér Tenya meccsen pedig a végső gongszóig püfölték egymást a felek. Az este végére kiderült, kik csapnak össze a Sztárbox döntőjében: a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

Ezeket láttad már?