Hirdetés

Csodás reggelizőre bukkantunk Esztergomban, ahol hatalmas a bundás kenyér

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

Dobos Evelin krumplihámozásra fogta be a Michelin-csillagos Rácz Jenőt

A piros csapat elfelejtette, hogy bármikor kérhetik mentoruk segítségét, amikor viszont elérkezett az idő, akkor sem igazán tudták, hogy milyen feladatot adjanak a séfnek. Így Jenőnek végül krumplipucolás közben kellett kamatoztatnia tudását. „Ebből újsághír lesz” – a zsűri többi tagja elképedve bámulta, hogy milyen feladatot kapott a séf.

Előzetes: Olaszos este és pikáns hálószobatitkok – A Nyerő Páros sztárjai megmérkőznek Balázs nappalijában (12.07.)

A sztárpárshow celebjei ismét szembenéznek a műsorvezető játékaival. A Gyertek át! negyedik epizódja szerdától streemelhető az RTL+-on.

Kollányi Zsuzsi az ellenfél pultjában okozott zűrzavart, Dobos Evelin pedig krumplit hámoztatott Rácz Jenővel

A Középdöntő második napja megannyi fordulatot tartogatott mindkét csapat számára, mivel az előnyökből hátráltatások, ellenségekből pedig szövetségesek lettek.

Paradicsomi környezet és gyönyörű lányok – belestünk a Miss Balaton mexikói naptárfotózásának kulisszái mögé

Paradicsomi környezetben, a mexikói Tulum fehér homokos tengerpartján készültek elképesztő fotók a Miss Balaton legszebb lányairól. A lélegzetelállító képeket a jövő évi naptárban láthatjuk majd viszont. A lányok szakmai és lelki támasza idén is Epres Panni volt, aki egyfajta pótanyukaként segítette a modelleket.

Tóth Szabina: Csodák (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Szabina produkciója!

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

Még mindig nem ismerik a magyarok a 30 fokos mosás titkát

Rendületlenül 40 fokon mos a magyar, pedig a ruháknak és a Földnek is jobb lenne, ha alacsonyabb hőfokot használnák. Ha pedig egész Európa letekerné a hőmérsékletet, 35 százalékkal csökkenne a mosás szén-dioxid-kibocsátása.

Ezeket láttad már?