Ha lightosabbra fogod januárban az étkezésedet, vagy ha eleve vegán vagy, akkor ezeknek a kajáknak ott a helye a tányérodon!
Vegán töltött kelkáposzta sütőben
Tény, hogy épp most hagytuk magunk mögött a karácsonyt, de ez a töltött káposzta nem az a töltött káposzta! Abszolút húsmentes és tejmentes, mégis olyan oltári finom, hogy a húsimádókat is meg fogja győzni!

Vegán carbonara
Akár gyakorlott vegán vagy már, akár most kóstolsz csak bele, ezt a kaját el kell készítened! Ádám olyan tökélyre fejlesztette a receptet, hogy eszedbe sem fog jutni, hogy nem az eredeti változatot falod!

Albondigas leves húsmentes golyóval
Az eredeti albondigas leves húsgolyókkal készül, de Zé most összedobta a vegán változatát. Kövesd a receptet, és pattintsd össze te is ezt az igazi testet-lelket melengető levest, amiből egy kicsit sem hiányzik a hús!

Zöldséggolyók vegafölös-sajtos szószban
Ettől a kajától még az is meg fogja szeretni a vegán ételeket, aki azt gondolja magáról, hogy egy napot sem tudna hús nélkül élni. A szószban úszó zöldséggolyók mellé krémes burgonyapürét készítettünk, és nagyon jól álltak egymásnak!

Vegán enchilada ragu
Bemutatjuk a vegán mexikói kaják királyát, a vegán enchiladát! Házi laffával, krémes, korianderes avokádóval tökéletes veganuári étel, ami után tuti nem marad hiányérzeted!

Currys karfiolfőzelék
Ez itt nem egy szokásos főzelék, hanem extra ízes, csodálatosan krémes karfiolfőzelék – pont olyan étel, amit egy hideg januári napon szívesen kanalazunk. Lilla curryvel dobta fel, és annyit mondhatunk, mi imádtuk!

Céklás-gombás ragu rösztivel
Mi odavagyunk a gombáért, főleg, ha ennyire szaftos és jól fűszerezett, mint ez a ragu! Abszolút zero waste, és még diétás is, mert a röszti nem olajban, hanem sütőben sült.
