Hirdetés

Banános-csokis tavaszi tekercs sós karamelles mártogatóssal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nincs benne az ábécében az ly, nem visztek rá!” – TikTok-trend lett abból, amit VV Anita a Fókusznak bizonygatott

Önálló életre kelt a Fókusz egyik riportja a TikTokon. Már 800 ezren nézték meg azt a videót, amelyben riporterünk a Való Világ 11 kiesőjét, Anitát próbálja meggyőzni arról, hogy az „ly” létező betű a magyar ábécében.

„Már hányingert kapok tőlük és nem vagyok hajlandó velük egy levegőt szívni” – mondta a nő, akit puszta kézzel vakított meg egykori párja

Hat év fegyházbüntetésre ítélték első fokon azt a férfit, aki puszta kézzel megvakította párját tavaly februárban. A harminchárom éves férfit még előző ügye miatt büntették, pontosan azért nyomta ki párja szemét, mert a nő nem akarta visszavonni feljelentését, miután erőszakosan társaival együtt elrabolta és késsel fenyegette, most ezért állt bíróság elé a férfi két társával együtt. Az ítélet még nem jogerős, az asszony és testvére remélik, hogy Gy. Attila másodfokon sokkal súlyosabb büntetést kap.

Testőr, bizalmas és menedzser – a színészek, akik megmutatták, milyen lehetett Jimmy élete

Nincs király udvartartás nélkül, és nincs sikeres sorozat sem fontos és emlékezetes mellékszereplők nélkül. Ahogy Zámbó Jimmy életét kiegészítették a családtagjai, a barátai és a munkatársai, úgy segítették a Király című sorozat történetvezetését a kisebb, de annál fontosabb karakterek.

Mohácsi Norbi karaktere inkább ellötyög a pályán, minthogy több pénzt keressen

Oletics Ferenc az egyetlen focista Csemberen, aki szívesen fogadja az új edzőnőt. Persze, felmerül a kérdés, hogy miért? A karaktert megformáló Mohácsi Norbi elárulta, hogy szerinte a sportoló miért élvezi annyira a másodosztályt és miért nem érdekli, hogy feltétlen fentebb jussanak a csapattal.

A Cápák között történetében sosem volt ekkora vállalkozói kedv – Lakatos Istvánnak lelkiismeret-furdalása lett, Balogh Péter pedig értékelte a kitartást

Befektetési hullám söpört végig vasárnap a stúdión. A Cápák között negyedik adásában a nagyragadozók ötből négy horogra is ráharaptak – a műsor történetében sosem volt ekkora a vállalkozói kedv. Mit ígér az Okos Mese és Szűts Gergely komposztálható evőeszközei? A Fókusz riportjából kiderül.

„Én egy kisegér vagyok, nem pedig egy Cápa?” – Lakatos István meglepő ajándékot kap a vállalkozóktól

A testvérpár személyre szabott ajándékkal készül a Cápáknak. Míg Balogh Petya egyből belebújik a kapott meglepetésbe, Lakatos István először meglepődve fogadja a neki szánt csomagot. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között következő részében.

Idén új hangot keresünk – érkezik a The Voice az RTL-re

Az RTL idei nagy meglepetése a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

Mindenhol visszavonta a harmadfokú riasztást a meteorológiai szolgálat

A Balaton körül, a Bakonyban és a Mecsekben még lehetnek 90 km/h körüli, vagy azt meghaladó széllökések, ezért ott még narancs riasztás van érvényben.

Ezeket láttad már?