Hirdetés

Barackos piskóta

Hozzávalók

1
tepsihez
+
3 db tojás
160 g cukor
80 ml olaj
100 ml víz
200 g liszt
10 g sütőpor
1 nagy marék kissebb szemű sárgabarack
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Barackos piskóta

Mindenki ismeri az örök klasszik barackos piskótát vagy legalább egyszer evett életében. Mi most megmutatjuk, hogy valójában, hogy is lesz olyan tökéletes! :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
26
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

1
tepsihez
+
3 db tojás
160 g cukor
80 ml olaj
100 ml víz
200 g liszt
10 g sütőpor
1 nagy marék kissebb szemű sárgabarack
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A barackokat félbevágjuk és kimagozzuk őket. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük a cukor felével. A cukor másik felét a sárgájákhoz keverjük, kihabosítjuk majd hozzáadjuk a vizet és az olajat.

A lisztet elkeverjük a sütőporral. A tojásfehérjéhez keverjük a lisztet és a tojássárgájás keveréket, átforgatjuk az egészet és a tepsibe simítjuk a masszát. A félbevágott barackokat rádobáljuk a tészta tetejére és 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük a piskótát.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások