Hozzávalók
- 3 db tojás
- 160 g cukor
- 80 ml olaj
- 100 ml víz
- 200 g liszt
- 10 g sütőpor
- 1 nagy marék kissebb szemű sárgabarack
Hozzávalók
- 3 db tojás
- 160 g cukor
- 80 ml olaj
- 100 ml víz
- 200 g liszt
- 10 g sütőpor
- 1 nagy marék kissebb szemű sárgabarack
A barackokat félbevágjuk és kimagozzuk őket. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük a cukor felével. A cukor másik felét a sárgájákhoz keverjük, kihabosítjuk majd hozzáadjuk a vizet és az olajat.
A lisztet elkeverjük a sütőporral. A tojásfehérjéhez keverjük a lisztet és a tojássárgájás keveréket, átforgatjuk az egészet és a tepsibe simítjuk a masszát. A félbevágott barackokat rádobáljuk a tészta tetejére és 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük a piskótát.