Hirdetés
Bespájzolva

Barackos piskóta

Hozzávalók

1
tepsihez
+
3 db tojás
160 g cukor
80 ml olaj
100 ml víz
200 g liszt
10 g sütőpor
1 nagy marék kissebb szemű sárgabarack
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Barackos piskóta

Mindenki ismeri az örök klasszik barackos piskótát vagy legalább egyszer evett életében. Mi most megmutatjuk, hogy valójában, hogy is lesz olyan tökéletes! :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
15
Hirdetés

Hozzávalók

1
tepsihez
+
3 db tojás
160 g cukor
80 ml olaj
100 ml víz
200 g liszt
10 g sütőpor
1 nagy marék kissebb szemű sárgabarack
Bevásárlólistához adom

A barackokat félbevágjuk és kimagozzuk őket. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük a cukor felével. A cukor másik felét a sárgájákhoz keverjük, kihabosítjuk majd hozzáadjuk a vizet és az olajat.

A lisztet elkeverjük a sütőporral. A tojásfehérjéhez keverjük a lisztet és a tojássárgájás keveréket, átforgatjuk az egészet és a tepsibe simítjuk a masszát. A félbevágott barackokat rádobáljuk a tészta tetejére és 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük a piskótát.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások