Hirdetés

Epres joghurttorta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sosem látott Jimmy archívokat mutatott a Fókusznak Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián minden évben feldolgoz egy dalt édesapja életművéből, idén az Egy nagy titkot őrzök a szívemben dalra esett a választása. Készülő klipjéhez Krisztián a közönség számára soha be nem mutatott családi felvételeket szerzett. Ezekből néhányat a Fókusz nézőivel is megoszt.

Előzetes: „Rettentően szégyellem magam” – Zsófi rányit Szanira és Arnira (12.05.)

Felkavaró látvánnyal indul a reggel Zsófi számára, de Viktor sincs jobb állapotban a történtek után. Este viszont az Éden Hotel játékosai tiszta lappal ismerkedhetnek tovább, ugyanis lehetőségük van új párt választani maguknak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.   

„Luxusban és gazdagságban nőttem fel, erről én nem tehetek” – parázs vita lett abból, mennyire volt luxus a luxusszállás A Város Királynőiben

Solomon Zsuzsanna és Kalmár Paulina konfliktusa ugyan csak a londoni kirándulás alatt robbant ki, ám a közöttük lévő feszültség sokkal mélyebben gyökerezik. Az utolsó cseppet Paulina londoni megjegyzései jelentették. Zsuzsi szerint Paulina köszönet helyett, hátba szúrta őt, aki viszont elárulta, hol kezdődik nála egy luxusszállás. Az rtl.hu-nak adott interjújukban a konfliktusukról meséltek A Város Királynői.

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellet nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

Bogdán Zsolt Golyó, Árpa Attila edzője: Engedje már meg mindenki nekünk, hogy megpróbáljunk nyerni

Árpa Attila edzőjét meglepte, hogy végigment a Pintér Tenya elleni meccs, arra számított, hogy valaki feküdni fog a végén. Bogdán Zsolt Golyó szerint Árpa az elszántságának köszönhetően menetelt a Sztárbox döntőjéig, nagyon akarja a sikert, és komoly sportolók ámulnak el rajta, „mekkora töke van” a tanítványának. A színész-producert nyomasztotta az elődöntő előtt, hogy őt tartották az esélyesebbnek, ilyen teher azonban biztos nem lesz rajta a Brasch Bence elleni döntőben. Golyóék is tisztában vannak az esélyekkel, ám szerinte Árpa olyan, mint a Gyalog galoppból a Fekete lovag, és vasárnap is győzni mennek a ringbe.

Kalmár Paulina hosszú körmeivel kényezteti vendégeit a Vakaró Szalonjában

Kalmár Paulina édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával pár hónappal ezelőtt megnyitotta Európa első és egyetlen Vakaró Szalonját, ahol hosszú körmökkel cirógatják, vakargatják a vendégeket. De ez még csak a kezdet, ugyanis ezzel – a Paulina nagymamája által ihletett – üzlettel az egész világot szeretnék bekebelezni.

Apró Anna: Nem egy repülőgépet késtem le azért, mert éppen a próbafülkében nem tudtam dönteni

„A pénz számomra kényelmet és szabadságot biztosít, amiért végtelenül hálás vagyok. Elutazhatok a világ bármelyik pontjára bármelyik nap, ha felébredek és épp ahhoz van kedvem. Imádom a szép ruhákat, a kiegészítőket, ékszereket" – mesélte magáról Apró Anna.

Pintér Tenya: Ilyen 52 éves embert, mint Árpa, életemben nem láttam

Pintér Tenya a veresége után elárulta, azt hitte, hogy erősebb Árpa Attilánál, és a köztük lévő három év miatt is úgy érezte, ő kerül be a Sztárbox döntőjébe. A meccs közben többször is azt érezte, hogy itt vége, majd egy szerepet is ajánlott Árpának a Lovas Színházban.

Ezeket láttad már?