A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
Az alaphoz
- 150 g darált csokis keksz
- 100 g vaj
A krémhez
- 500 g mascarpone
- 200 ml habtejszín
- 3 - 4 ek mogyoróvaj
- 3 ek porcukor
- 1 csomag habfixáló
A díszítéshez
- 50 g étcsoki
- egy marék csokipasztilla
- egy marék sótlan földimogyoró
A fantasztikus desszertek támogatója a
A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
Az alaphoz
- 150 g darált csokis keksz
- 100 g vaj
A krémhez
- 500 g mascarpone
- 200 ml habtejszín
- 3 - 4 ek mogyoróvaj
- 3 ek porcukor
- 1 csomag habfixáló
A díszítéshez
- 50 g étcsoki
- egy marék csokipasztilla
- egy marék sótlan földimogyoró
A mogyoróvajas sajttorta alapjához a darált kekszet összekeverjük a felolvasztott vajjal, és a sütőpapírral bélelt tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, míg elkészítjük a krémet.
A krémhez minden hozzávalót egy keverőtálba teszünk, és robotgéppel pár perc alatt kihabosítjuk. Rásimítjuk a kekszes alapra, és minimum 2-3 órára a hűtőbe tesszük.
A díszítéshez az étcsokit felolvasztjuk, tetszés szerint dekoráljuk vele a tortát, végül megszórjuk csokipasztillával és földimogyival.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Hűtési idő: 2-3 óra
Ha tetszett a mogyoróvajas sajttorta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!