Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Pina colada torta

Hozzávalók

1
db 18 cm átmérőjű tortához
+

A tésztához:

185 g szobahőmérsékletű vaj
160 ml kókusztej
240 g cukor
3 db tojás
1 csipet só
10 g sütőpor
5 ek pirított kókuszreszelék
230 g liszt

A krémhez:

100 g porcukor
750 g mascarpone
100 g puha vaj
4 ek pirított kókuszreszelék
0.25 db ananász kockára vágva
1 db lime

A díszítéshez:

kókuszchips
ananász
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Pina colada torta

Ki ne szeretné a kókuszt és az ananászt együtt?:P Süssétek meg ebben a szuper krémes tortában, biztos, hogy nem fogtok csalódni! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

1
db 18 cm átmérőjű tortához
+

A tésztához:

185 g szobahőmérsékletű vaj
160 ml kókusztej
240 g cukor
3 db tojás
1 csipet só
10 g sütőpor
5 ek pirított kókuszreszelék
230 g liszt

A krémhez:

100 g porcukor
750 g mascarpone
100 g puha vaj
4 ek pirított kókuszreszelék
0.25 db ananász kockára vágva
1 db lime

A díszítéshez:

kókuszchips
ananász
Bevásárlólistához adom

A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojásokat, kókusztejet, majd a többi hozzávalót is. 3 db 18 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük a tésztát és 180 fokos, légkeveréses sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. A krémhez a porcukrot kikeverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a mascarponét, kókuszreszeléket, a lime kifacsart levét és lereszelt héját.A kihűlt lapok kicsit púposabb tetejét egyenesre vágjuk. Az első lapra kenünk egy adag krémet, rászórunk ananászdarabokat, erre jön egy piskóta, megint krém, ananászdarabok, végül a harmadik réteg piskóta, amit bevonunk a maradék krémmel. Pirított kókuszchipsszel és ananászdarabokkal díszíthetjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások