Hirdetés

Rizsfelfújt málnaöntettel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Libamájas, kaviáros arannyal fűszerezett pizza egymillióért, burger 38 ezer forintért – ezek Magyarország legdrágább ételei

Akár milliókat is könnyedén elkölthetünk a hasunkra, például fecskefészek levesre, ami az ázsiai szalangála fecske nyálából összetapasztott fészekből készül, melynek egyetlen grammja tízezer forintot ér. A Fókusz stábja végig kósolta az ország legdrágább ételeit, azt is megmutatjuk, hogyan készül az arany palacsinta.

„Isten nem kólaautomata” – egyre kevesebb a hívő Magyarországon, de nem látszik, hogy erre az egyházaknak lenne válasza

Európában Magyarországon van az egyik legkevesebb katolikus, de a nyugati világban mindenütt csökken a hívők száma. De vajon miért fordult el egyre több ember az egyháztól az elmúlt években? Ferenc pápa szerint kreatívabb és sokkal rövidebb misékre lenne szükség ahhoz, hogy a hívők visszataláljanak Istenhez. A Vatikán szerint van olyan európai ország, ahol már vallási összeomlásról beszélnek. A Fókusz annak járt utána, hogy miként változott az elmúlt években a magyar emberek vallásossága, templomlátogatási szokása és úgy általában a hite. 

Berkes Niki az iskolapéldája annak, hogy lehetetlen nem létezik – elképesztő sikert ért el az Arnold Classicon a magyar testépítő

Berkes Nikolett és Berkes László május végén utazott Dél Afrikába, ugyanis Johannesburg mellett rendezték meg az idei Arnold Classicot. Hosszú út vezetett az afrikai profi versenyig, ahová egyedüli magyarként Nikit hívták meg. A testépítő a Fókusznak elmesélte, volt idő, amikor a sültkrumpli, a pizza és a hamburger előkelő helyet foglalt el az étrendjében. Ma már elborzadna mindegyiktől. Niki egyébként a nemzetközi megmérettetés után sem engedhette el magát, hamarosan a Puskás Arénában versenyez majd. 

„Legszívesebben föl se kelnék már az ágyból” – az éberkómában fekvő Katalin édesanyjának egyre kilátástalanabb a helyzete

Tíz éve gyökeresen megváltozott Éva élete, amikor kiderült, lánya agyát egy baktérium támadta meg, miután átesett egy műtéten. A kórház ellen kártérítési pert indított, de az ítélőtábla szerint nem hibázott az intézmény. A műtét óta unokáit édesapjuk neveli, aki néhány éve beperelte a kómában fekvő Katalint és a nagymamát is, amiért nem fizetnek gyerektartást. Katalin édesanyja tíz éve mindent megtesz a lányáért aki azóta is éber kómában fekszik. 

„Ha mindenkinek megfelelek a bizalmi körön belül, akkor bebiztosítottam a jövőmet!”– ilyen volt az Álommeló győztesének első munkanapja

Balogh Levente egyből a mély vízbe, a cápák közé dobta elnöki asszisztensét, az Álommeló győztesét, Keserű Balázst. A Fókusz stábja végigkövette a 25 éves karcagi fiatalember első munkanapját az ásványvízkirálynál. Balázs a tőle megszokott nyugalommal és elszántsággal kezdte meg élete legfontosabb munkanapját.

Szabó Franciska, a Magyar Hurrikán akkora pofonokat oszt, hogy nem mernek ellene kiállni a nők

Az Oroszországból indult ütős versengés 2023-ra Amerikában profi sporttá nőtte ki magát, legnagyobb női sztárja egy magyar hölgy. Szabó Franciska Sheena Bathory művésznéven futott be a sportágban. A Magyar Hurrikánként ő lett a világ vezető MMA-szervezete által útjára indított Power Slap nevű pofozóbajnokság arca. A szakértők szerint soha senki nem adott még annyira tökéletes pofont mint ő a nők közül. 

Véres bosszút állt az alvilági üzletember a gyerekét veszélyeztető nőgyógyászon

Miután Dr. Kassai félvállról vette Móni fájdalmait, a béranya állapota sokkal rosszabbra fordult. Ludmann Zsolt zsebében ekkor egyből kinyílt a bicska, és elhatározta, hogy megleckézteti a nőgyógyászt. Dr. Kassai hiába próbált menekülni, Ludmann bosszúja utolérte. A sorozat második évadát keresd az RTL+-on!

Ezeket láttad már?