Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Drága örökösök - ELSŐ vs. UTOLSÓ rész!

Ha kíváncsi vagy honnan indultak az Örökösök, és hová jutottak, ez a videó neked szól!

„Magamat választottam. és nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. A teljes interjút a csütörtök esti Fókuszban láthatják!

Így készült: A Király – péntek este bepillanthatsz a sorozat kulisszái mögé az RTL-en

Közel öt évnyi előkészítés, több mint száz forgatási nap és 120 szereplő. Eredeti helyszínek, kellékek és ruhák. Drámai pillanatok és látványos akciójelenetek. Hatalmas régi slágerek és korábban még sosem hallott szerzemények Zámbó Jimmy stílusában. Az RTL eddigi leglátványosabb és legdrágább sorozatának kulisszatitkai. Így készült: A Király pénteken 23:20-kor az RTL-en.

Visszatért a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Visszatért Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, amely megújult formában szórakoztatja a nézőket. Ismét két, négy fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek. 

Az Éjjel-Nappal Budapestben Kírát alakította, de most csak saját magát szeretné

VV Kriszti lázadónak tartja magát, aki imád élni, imád bulizni és verseket tanulni. Azt mondja, nehéz lehet vele együtt élni, mert az egyik pillanatban még táncol és nevet, a másikban pedig elsírja magát.

„Ha kiszúrhatsz mással, akkor azt ki kell használni” – Osváth Zsolti megbosszulja sérelmeit

„Vártam már, hogy hátráltathassak” – Zsolti tisztában van vele, hogy az Elődöntőben már mindenki magáért főz, és nem fél kihasználni az előnyét, hogy megnehezítse a versenytársai dolgát. Ha kíváncsi vagy rá, hogy Zsolti kivel szúr ki, akkor nézd meg A Konyhafőnök VIP következő adását, 20 órától az RTL-en.

Fecsó a floridai árakról: Egy viszonylag jó étteremben fizettünk 700 ezer forintot, nonszensz, ami itt megy

Fecsóék szeretik, hogy Floridában folyton meleg van és nagyon biztonságos. Általában nem nézik az árakat, amikor nyaralnak. De most még szerintük is hatalmas ott a drágaság. Két hónapot töltöttek Miamiban, ahova elsősorban azért utaztak szerelmével, hogy ott szülessen meg Elliot.

„Én végigsírtam az egészet” – Zámbó Krisztián nem tudta visszatartani könnyeit

A Király című sorozat első epizódját látva Zámbó Krisztián teljesen megdöbbent azon, hogy a sorozat készítőinek sikerült szinte tökéletesen visszaidézniük a gyerekkorát. Extra videónkban Krisztián azt is elárulja, hogy milyen hasonlóságokat fedezett fel az apja és az Olasz Renátó által megformált karakter között.

Ezeket láttad már?