Hirdetés

Szedres, görög joghurtos, amarettis pohárkrém

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Én végigsírtam az egészet” – Zámbó Krisztián nem tudta visszatartani könnyeit

A Király című sorozat első epizódját látva Zámbó Krisztián teljesen megdöbbent azon, hogy a sorozat készítőinek sikerült szinte tökéletesen visszaidézniük a gyerekkorát. Extra videónkban Krisztián azt is elárulja, hogy milyen hasonlóságokat fedezett fel az apja és az Olasz Renátó által megformált karakter között.

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

Egy hatalmas defekttel indul szombaton A mi kis falunk 7. évada

A nézők immár a 7. évadot láthatják a pajkaszegiek kalandjaiból, ami így az elmúlt két évtized leghosszabb heti sorozatszériája. Az idei év egyik nagy meglepetése lesz, hogy láthatjuk azt is, hogy miként telik a karácsony Pajkaszegen.

Járai Máté majdnem megszült, Nagy Zsolt átadta a gyeplőt, Dobos Evelin pedig hazament sírni

A Középdöntőbe kerülés feszültsége a csapatmunkára is rányomta a bélyegét, így a versenyzők feszített tempóban igyekeztek teljesíteni a zsűri kéréseit, azonban ez egyik csapatnak sem ment egyszerűen.

Az RTL új, húszrészes sorozata egy rejtélyes haláleset felderítéséről szól

8 diák és a szigorú, a lelkük mélyéig látó tanáruk – róluk és egy rejtélyes halál felderítéséről szól az RTL+ új sorozata, a Ki vagy te. A történet szerint a diákok egy veszprémi villába költöznek be egy fotóstanfolyamra, amit a Lengyel Tamás által alakított. veszélyesen intelligens sztárfotós vezet, a fiataloknak pedig ez hamar az élet iskolájává is válik. A 20 részes, zárt végű történet epizódjai hetente kerülnek fel az RTL+-ra, az első részt pedig szombat este az RTL nézői is láthatják, A mi kis falunk után.

Záporoztak a könnyek, kigyulladt a mikró, a kieső pedig ellopott valamit a Középdöntő kapujában

Elérkezett Rácz Jenő hetének utolsó napja, ahol minden versenyző arra pályázott, hogy felmehessen Dobos Evelinhez a galériára. Éppen ezért érzelmekben gazdag pillanatokkal zárult a pirosak kiképzése: Nelly sírva tollazott, Máté mindenkinek bedolgozott, a kieső pedig idő előtt meglógott a konyhából.

„Megőrjített a gondolat, hogy Jimmynek van egy másik élete is” – Háfra Mari nehezen viseli a szerető szerepét

A fiatal énekes sok nőt magába bolondított, így többen is kénytelenek voltak osztozni Jimmy szívén. Hogy hogyan alakul Jimmy sorsa, miután Mari belép az életébe, kiderül a harmadik epizódban. A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Pogány Juditnak ma is fáj, amit egy kisgyerekkel tett minden idők egyik legnyomasztóbb magyar filmjében

A negyven éve bemutatott Panelkapcsolat finoman szólva nem idealizálja a házasságot. A filmben folyvást marakodó házaspárt az akkor a való életben is házasságban élő Pogány Judit és Koltai Róbert alakította, akiket igencsak megviselt a forgatás és Tarr Béla rendhagyó munkamódszere. Például, hogy nem volt előre megírt forgatókönyv és a rendező külön-külön instruálta a színészeket, akik így nem tudták, mire számíthatnak a másiktól. Az egyik jelenetről Pogány Judit ma is csak nehezen tud beszélni.

Ezeket láttad már?