Hirdetés

WOW: Piskótatekercses epres trifle

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Brasch Bence a győzelme után magához ragadta a mikrofont és lelkesítő beszédet mondott

Brasch Bence KKevinnek, Szegedi Fecsónak és Árpa Attilának is megköszönte, hogy átvehette a bajnoki övet, majd azt üzente a tévénézőknek, hogy akkor is menjenek az álmaik után, ha mindenkitől csak azt hallják, hogy nem elég jók, mert kitartó munkával bármit el lehet érni. 

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

Eldőlt: Dobos Evelin jobban érzi magát, vállalja a döntőt Berki Mazsi ellen

Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, Dobos Evelin vállalja-e a mérkőzést, mivel egy vírus annyira legyengítette, hogy kórházba került a hét második felében. Mára kiderült: Evelin már jól érzi magát, és vállalja az esti Sztárbox-döntőt a kemény ellenfélnek ígérkező Mazsi ellen. Azt mondta, képes 100 százalékos teljesítményt nyújtani.

Rácz Jenő: Tudom garantálni, hogy semmilyen törölközőt nem fogunk bedobni, sőt, nem is viszünk

Rácz Jenő hiába nyert meg két mérkőzést, egyiknek sem tudott igazán örülni: Kabát Peti elleni drámai kiütése után napokig marcangolta magát, majd az Istenes Bencével vívott harc körüli feszültség viselte meg. A döntőben először lép örömmel a ringbe Molnár Áron ellen, akit erős ellenfélnek tart. Életének egyik legjobb történésének tartja a Sztárboxot, az élmény pedig egy életre el fogja kísérni.

Molnár Áron az első menetben elsöpörte Rácz Jenőt a Sztárbox döntőjében

Bár a legkiegyensúlyozottabb mérkőzésnek ígérkezett, végül Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása ért véget a leggyorsabban a Sztárbox szuperdöntőjében. Molnár Áron rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd amikor másodszor találta el óriási erővel ugyanígy, Rácz a padlóra került. Ekkor még fel tudott állni, kisvártatva azonban Molnár Áron a testére is bevitt egy jókora balost. Jenő újra padlózott, majd a sarkából ugyangyanúgy repült az ő törölközője is, mint Frohner Fecóé és Józan Lacié az előző fordulókban. Így Brasch Bencéhez hasonlóan Molnár Áron is három KO-val hódította el a Sztárbox bajnoki címét.

„Azt mondta az orvos, mikor megszületett, hogy 20 éves koráig fog élni” – Paulina mama megnyílt legidősebb fia betegségéről

Lionel, Paulina mama idősebb fia DiGeorge-szindrómával született, ami miatt az orvosok csupán 20 évet jósoltak neki. Ám a gyermek azóta felnőtt és 34 éves férfiként dolgozik és 4 éve boldog párkapcsolatban él. Paulina mama őszintesége meglágyította a Londonban ridegre fagyott szíveket és ezzel megváltoztatta az egész társaság dinamikáját. „Hálát adok az istennek, hogy Lionel még mindig köztünk van” – mondta elérzékenyülve.

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

Zendaya, Johnny Depp, Al Pacino és Angelina Jolie is lakott már Czeglédi Laura és férje luxusingatlanában

Czeglédi Laura lakberendező, férje pedig ingatlanbefektető. A belvárosi ingatlanukban 22 luxuslakás található, ahol több világsztár is megfordult már. Budapesti otthonuk mellett Toszkánában egy több, mint ezer hektáros birtok várja őket helikopterleszállóval, tenisz- és futópályával, valamint medencékkel.

Ezeket láttad már?