Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezon

Az RTL idén is pályára lép – szeptember 21-től az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára újra beköszönt a fociláz!

Kettel-Fülöp Flórának főzés közben ugrott ki a válla

Kettel-Fülöp Flóra az egyik pillanatban még a csalánnal bíbelődött, a következőben viszont eltűnt a pultja mögött. Mindenki a segítségére sietett, amikor viszont közölte, hogy kiment a válla… az egész stúdió lefagyott.

Megmutatjuk, hogyan készülnek a versenyzők a Survivorre a Fülöp-szigeteken

Súlyos autóbalesete után hetekig volt lélegeztetőgépen, most húsz millió forintért száll harcba a Survivorben Anett. A világ legkeményebb túlélőshowjába jelentkezett még Viki, a két gyerekes fittnesbajnoknő, a kényelemhez szokott, luxust kedvelő vállalkozó, János és az állatkórházban dolgozó, extrém sportokat űző Dóra is. Mellettük további 14 versenyző méreti meg magát a világ legkeményebb túlélőshowjában, ahol idén először generációk csapnak össze. A Fókuszban hamarosan mindenkit megismerhetnek, még azelőtt, hogy október 2-án kezdetét venné a Survivor – Generációk harca az RTL-en.

„Megpróbálok majd kevésbé egy oldalra hajlani” – A Konyhafőnök ikonikussá vált alakjai a Street Kitchen bázisán zsűrizik majd a csapatokat

A Konyhafőnök jubileumi évadának versenyzői ismét nagy feladat elé néznek, ezúttal Fördős Zé birodalmában, a Street Kitchen konyhájában kell bizonyítaniuk. Azonban nem csak emiatt izgulhatnak, ugyanis a zsűri szerepét ezúttal az előző évadok legtehetségesebb versenyzői, Michelin-csillagos séfek és a Mestercukrász egyik fontos alakja töltik be. Vajon Kardos Eszternek miért Zé jut eszébe A Konyhafőnökről? Nemcsak ez derült ki, hanem az is, hogy Rácz-Gyuricza Dóra milyen elvek alapján fogja értékelni a kék és a piros csapat versenyzőit.

„Majdnem minden pillanatát élveztem” – könnyeivel küzdve köszönt el A Konyhafőnök versenyzője

A nap végére Nagy Dani és Sinkovic Dóra álltak már csak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük folytathatja tovább a versenyt. A kieső elérzékenyülve távozott a konyhából.

A mi kis bakink – Repkedtek a bakik a polgármester irodájában

Nevetésbe fulladt szakszervezeti gyűlés, belógó aura a kamera előtt, cipőre szorult nadrág és összeakadt szavak: meggyűlt a bajuk a szöveggel és a ruhákkal A mi kis falunk színészeinek.

Telekviták és szerelmi csalódások Pajkaszegen – a következő adásban

Éva, a kocsmárosnő titkos útra téved, Zsuzsát, a postást szerelmi csalódás éri, Bazsó pedig telekvitába keveredik A mi kis falunk 8. évadának 2. epizódjában.

Kurta Zsuzsa a földre dobta Sárközi Ákos kabaláját

Sárközi Ákos a főzés közben odaadta szerencsehozó kanalát Kurta Zsuzsának, hogy azzal tálalhassa majd ki az ételét. A kóstoláson azonban ez a kabala meglepő módon a földön landolt. Vajon miért?

Ezeket láttad már?