Hozzávalók
- 500 g görög joghurt
- 70 g nyírfacukor
- ½ db vaníliarúd
- 140 g málna
- ½ db citrom
Málnás görögjoghurt-fagyi
Hozzávalók
- 500 g görög joghurt
- 70 g nyírfacukor
- ½ db vaníliarúd
- 140 g málna
- ½ db citrom
Málnás fagyi még sose volt ilyen alakbarát! 😀 A görög joghurtot egy magasabb falú tálba rakjuk. A nyírfacukrot kávédarálóban lezúzzuk, vagy eleve por állagút veszünk, majd a görög joghurthoz adjuk. Mehet hozzá a vaníliarúd kikapart magja, a málna, illetve fél citrom leve, és reszelt héja. Átkeverjük az alapot, majd 1 órára fagyasztóba rakjuk, és ezt 1-2 óránként ismételjük, amíg selymes fagyiállagot kapunk. Fagyalaltgépben is elkészíthető.
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!