Cukormentes
Hozzávalók
- 250 g natúr mogyoróvaj (cukormentes)
- 40 g kakaós fehérjepor
- 40 g kókuszvirágcukor
- 8 g kakaópor
- 2 db tojás
- 40 g étcsoki
Hozzávalók
- 250 g natúr mogyoróvaj (cukormentes)
- 40 g kakaós fehérjepor
- 40 g kókuszvirágcukor
- 8 g kakaópor
- 2 db tojás
- 40 g étcsoki
A csokoládé kivételével mindent alaposan összekeverünk egy tálban, majd kisebb diónyi golyókat formázunk a masszából, és sütőpapíros tepsire rakosgatjuk őket, egymástól 1-2 ujjnyi távolságra. Az étcsokit kisebb darabokra tördeljük, és eloszlatjuk a kekszek tetején.
170 fokra előmelegített sütőbe toljuk a kekszeket 9-10 percre, majd hagyjuk őket a tepsin kihűlni.
Elkészítési idő: 30-35 perc
Ha tetszett a mogyoróvajas keksz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!