Proteines banánkenyér törökmogyoróval

Hozzávalók

1
darab 10x30 cm-es kenyérsütő formához
+

A száraz keverékhez

90 g zabliszt
3 adagolókanál fehérjepor (vaníliás)
½ tk szódabikarbóna
1 ½ tk sütőpor
3 tk fahéj
60 g törökmogyoró (darálva)
60 g törökmogyoró (egészben)

A nedves keverékhez

2 db tojásfehérje
60 ml mandulatej
3 közepes banán (350 g)
120 g alma
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Proteines banánkenyér törökmogyoróval

Nyilván ebben a receptben is úgy variáljátok a fehérje ízesítését, ahogy szeretnétek, használhattok mogyorósat, banánosat, csokisat és még sokfélét, ám én most maradtam az egyszerű vaníliásnál.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

1
darab 10x30 cm-es kenyérsütő formához
+

A száraz keverékhez

90 g zabliszt
3 adagolókanál fehérjepor (vaníliás)
½ tk szódabikarbóna
1 ½ tk sütőpor
3 tk fahéj
60 g törökmogyoró (darálva)
60 g törökmogyoró (egészben)

A nedves keverékhez

2 db tojásfehérje
60 ml mandulatej
3 közepes banán (350 g)
120 g alma
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A száraz keverék alapanyagait összekeverjük. A nedves keverék alapanyagait egy turmixgépben pürésítjük, majd alaposan összekeverjük a száraz keverékkel. Egy tapadásmentes loaf formába öntjük a masszát, és 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 30-40 percre.

Proteines banánkenyér törökmogyoróval

Ha tetszett a proteines banánkenyér törökmogyoróval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások