Cukormentes
Hozzávalók
A száraz keverékhez
- 90 g zabliszt
- 3 adagolókanál fehérjepor (vaníliás)
- ½ tk szódabikarbóna
- 1 ½ tk sütőpor
- 3 tk fahéj
- 60 g törökmogyoró (darálva)
- 60 g törökmogyoró (egészben)
A nedves keverékhez
- 2 db tojásfehérje
- 60 ml mandulatej
- 3 közepes banán (350 g)
- 120 g alma
Proteines banánkenyér törökmogyoróval
Hozzávalók
A száraz keverékhez
- 90 g zabliszt
- 3 adagolókanál fehérjepor (vaníliás)
- ½ tk szódabikarbóna
- 1 ½ tk sütőpor
- 3 tk fahéj
- 60 g törökmogyoró (darálva)
- 60 g törökmogyoró (egészben)
A nedves keverékhez
- 2 db tojásfehérje
- 60 ml mandulatej
- 3 közepes banán (350 g)
- 120 g alma
A száraz keverék alapanyagait összekeverjük. A nedves keverék alapanyagait egy turmixgépben pürésítjük, majd alaposan összekeverjük a száraz keverékkel. Egy tapadásmentes loaf formába öntjük a masszát, és 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 30-40 percre.
Ha tetszett a proteines banánkenyér törökmogyoróval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!