Hozzávalók
- 100 g napraforgómag
- 1 csokor medvehagyma
- 2 szál újhagyma
- 50 g parmezán
- 120 g tejföl
- só, bors
- 1 db citrom kifacsart leve
A tálaláshoz
- 2 szelet kovászos kenyér
Medvehagymás mártogatós
Hozzávalók
- 100 g napraforgómag
- 1 csokor medvehagyma
- 2 szál újhagyma
- 50 g parmezán
- 120 g tejföl
- só, bors
- 1 db citrom kifacsart leve
A tálaláshoz
- 2 szelet kovászos kenyér
Mindenki figyeljen, mert nem mondom el többször! 😀 A napraforgómagot, a medvehagymát, az újhagymát, a parmezánt, a tejfölt, sót, borsot és a citromlevet egy aprítógépbe tesszük, és krémesre turmixoljuk. Tádááaám, készen is van a medvehagymás mártogatós!
A kovászos kenyérből pirítóst készítünk, és erre kenjük a szuperzöld krémet. De mindenféle friss zöldséget is tunkolhattok bele, esetleg sajtokhoz vagy tésztákhoz is adhatjátok.
- Elkészítési idő: 5 perc
Ha tetszett a medvehagymás mártogatós receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!